Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik? Nagyon fontos!
Figyelt kérdés
Egy csajt 3 hétig füztem majd zokszó nélkül ottt hagyot hirtelen hozzám se szól (a csaj idősebb nálam ) majd suliba kb 3 napja mélyen a szemembe nézet amikor találkoztunk csak egy más szemét néztük, majd kövi órán végig velem szemezet és én is vele majd néha néha elfordult,de hozzám se szóét csak engem nézz miért csinálja vagy mit érezhet ??2013. jan. 19. 21:54
1/9 anonim válasza:
Már rég le kellett volna smárolnod!
2/9 anonim válasza:
Beszéld meg vele, mert mi erre nem tudhatjuk a választ. Legalábbis én ezeregyszázféle választ tudnék erre mondani, de ezt csakis a csaj tudhatja. Ne aggódj, kérdezd meg tőle kerek-perec, hogy mizu?
3/9 anonim válasza:
A szemezés a te olvasatodban szerinted mit jelent? Ha utálna, undorodna, rád se nézne. Mire vár? Mit akar? Apukám azt, h kezdeményezz!!!! Ezt tanítani kell? Komolyan, mindig a nő hívja fel magára a figyelmet, de a pasinak kell lépnie. Ha valami nem így van, akkor az elcseszett egy kudarc lesz.
4/9 A kérdező kommentje:
nem válaszol az üzijeimre ,és am 3 ével idősebb nálam mellesleg feszt a barátaival van és facen mint irtam nem válaszol
2013. jan. 19. 21:58
5/9 A kérdező kommentje:
de karácsony otta hozzám se szól és most volt kb mostanába hogy engem nézet
2013. jan. 19. 21:59
6/9 anonim válasza:
Ha csak annyit írsz neki, hogy "szia" akkor nem is fog. Ha a barátaival van, akkor fogd meg magad és menj oda, mondd azt, hogy "sziasztok, beszélhetnénk négyszemközt?" ő meg majd azt mondja, h igen.
7/9 anonim válasza:
Húzd ki a képed, a pi*ába... Menjél egy üzletbe vegyél egy csokrot, ugrás a bringára tekerj el hozzá csöngess be és mond neki, h szia, én úgy láttam a napokban, h ezt megérdemelnéd. Nem akarok félreérteni semmit, de a jeleid erre sarkallottak, szóval? Ha zavarban lesz nyertél, ha reflexből elküld legalább tudod mi van és a szemezésnek is vége.
Én hasonló szituban azt is elértem, h egy ilyen alkalommal a még ki nem dobott (de már tervezve volt) exe ellenére smaciztunk vagy egy órát. Egy hétre rá sejtheted... Bátorság!
8/9 A kérdező kommentje:
az a para hogy félek am 14 17 a 2 érintet ember :D
2013. jan. 19. 22:05
9/9 anonim válasza:
Megértelek... :) De máskülönben mit tehetnél??? Esetleg nézd meg a Két pasi meg egy Kicsi idevágó részét, amikor Vendyt, Jaknek le kellet választania a nyájról, és Charlie adta az instrukciót mobilon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!