Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leah^^ kérdése:
Oké ez elég hülyén hangzik, de hogy találjam meg? XD
Figyelt kérdés
A városból jöttünk hazafelé és vártunk a hévre. Én nem járok hévvel, csak a barátnőmet kisértem ki. Volt ott egy nagyon helyes fiú és végig szemeztünk, de ő aztán felszállt a hévre én pedig nem mehettem :( A barátnőm szerint a következő megállónál le is szállt. Hogyan találhatnám meg?? Előre szólok, hogy tudom, hogy nagy hülyeség, szóval negativ válaszokat megtartani. Ha nem tudsz értelmeset irni inkább ne válaszolj, köszike ! :D2013. jan. 19. 14:54
1/7 anonim válasza:
Hát szerinted mennyi idős lehetett? Ha iskolás korú,akkor sanszor hogy bizonyos időközönként hévezik. Szerintem max a barátnőd,ha gyakran jár hévvel figyelheti az embereket,hátha újra látja ... de amúgy semmi esély :/
2/7 A.Romanov válasza:
Hasonló történt velem tegnap a buszon éjszaka :D Sajnos nincs remény ha csak nem látod még egyszer :(
3/7 A kérdező kommentje:
Barátnőm szerintem nem ismerné fel. Talán annyit tudok tenni, hogy megyek egy darabig hévvel a barátnőmmel aztán visszasétálok, hátha látom... amugy kb 15 éves lehetett. ma irtunk felvételit szoval lehet hogy ott volt..
2013. jan. 19. 14:58
4/7 anonim válasza:
sovány esély van rá.. de írd be hogy kb szerinted mikor született meg hogy hol laki (ahol leszállt a hévről ;))
5/7 A kérdező kommentje:
Áááh ez jó ötlet. Gondoltam nevet úgy se tudok szoval biztos nem találnám meg. De ez igy jo. Megpróbálom,köszi :))
2013. jan. 19. 15:00
7/7 anonim válasza:
Melyik HÉV vonal, melyik megálló, hányas számú hév volt, hogy nézett ki a fiú... Ezek fontos információk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!