Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ez így jól hangzik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez így jól hangzik?

Figyelt kérdés
Beszélgetek már egy hete kb egy lánnyal és nagyon tetszik. küldtünk képet is egymásnak. énis bejövök neki. és kedden el akarom hívni randira. Hát nem tudom hogy ilyne hidegbe hova lehetne menni de én azt gondoltam hogy elhívnám hozzánk! Csinálnék valami vacsit. Vennék egy pezsgőt. és valami kis ajándékot neki. ez igy jó lenne?
2013. jan. 13. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem korai az első találkozásnál magadhoz cipelni.. menjetek korizni..:)
2013. jan. 13. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kezdetnek inkább üljetek be egy kávézóba.Igyatok valami finomat,aztán ha minden jól megy,felviheted magadhoz:)
2013. jan. 13. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se vidd mindjárt magadhoz.. Hívd el akkor valahova vacsizni és esetleg utána kérdezd meg, hogy nincs e kedve felmenni hozzád, megnézhetnétek egy filmet...
2013. jan. 13. 15:01
 4/8 A kérdező kommentje:
de ha nem is megyünk fel hozzánk egyből..hanem pl megiszunk vmit ..és utánna hivom fel az olyan átlátszó..mintha szexet akarnék..és az ugy nem jó..
2013. jan. 13. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
tuti nem mennék fel egy olyayn pasihoz akivel kb 1 hete beszélek...
2013. jan. 13. 15:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy hány évesek vagytok és milyen a lány személyisége, ő hogyan fogja értelmezni. Miből gondolod, hogy ha egyből magadhoz hívod fel, akkor nem arra fog gondolni, hogy "azt" szeretnéd tőle? :-) Hát igen. Bonyolult a női logika, ha van. :-) Egyébként, ha 1 hét alatt már jól megismerted, akkor megkérdezheted tőle is mielőtt randira hívod, hogy mit szólna hozzá.... Ha igent mond, akkor semmi baj. Úgyis az ő véleménye számít, nem pár ismeretlené. 30N
2013. jan. 13. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor,ha nem utána akarod felvinni,ne is vidd,első randinak nem jó,másnál lenni.

2013. jan. 13. 15:18
 8/8 A kérdező kommentje:
én 19/f ő 17/L..hátén úgy érzem hogy megismertük..egymást..úgy nagy vonalakban..de még élőbe nem találkoztunk..hát nem tudom milesz..akkor át kel szerveznem az egészet:D
2013. jan. 13. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!