Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan találjam meg akit keresek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjam meg akit keresek?

Figyelt kérdés
Nagyon vágyom már egy kapcsolatra (komoly kapcsolatra) csak nem tudom h hol keressek olyan lányokat akik csinosak viccesek és nem csak a külső számít nekik.. Nagyon egyedül érzem magam és szeretethiányosnak érzem magam ... Ebben szeretném segítségeteketeket kérni..

2013. jan. 4. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Netes társkereső.
2013. jan. 4. 21:34
 2/7 A kérdező kommentje:

De konkrétan melyik oldalakat ajánljátok?

Am 15 ébes vagyok. NEM KELL ELÍTÉLNI EGYBŐL

2013. jan. 4. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Fogadd el a sorsod, tedd túl magad rajta, senki nem fog szeretni, senki nem áll majd melletted. Koncentrálj valami másra, sokkal hasznosabb dolgok is vannak az életben mint ezen rágódni
2013. jan. 4. 21:37
 4/7 anonim válasza:

Ne keresd! Hidd el, én is ugyanabban a korban (15L) vagyok, szintén szingli, és elég sokszor gondolkodnék kapcsolaton. De arra viszont már bölcsebb emberek rájöttek, hogy minél elszántabban keresünk valamit, annál kevésbé találjuk meg azt, mert elveszünk az apróságokon. Szerintem kapcsolj ki, engedd el magad és érezd jól a bőrödben! (Ez nem azt jeleneti, hogy ne nézz meg egy lányt se) Hidd el, a szerelem akkor talál Rád, amikor nem keresed!

Sok türelmet!

2013. jan. 4. 21:52
 5/7 anonim ***** válasza:

De ha neked is a külső számít->csinosak akkor

miért várod el, hogy nekik ne számítson?

2013. jan. 5. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:
4-es, de bölcs vagy így 15 évesen :) Nem bántani akarlak, csak ezek nem a saját gondolataid :)
2013. jan. 8. 18:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Én örülök minden válasznk mert látszik h törődnek velem.. :)
2013. jan. 8. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!