Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha van egy férfi, aki belsőleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy férfi, aki belsőleg bejön, én is neki és az életmódünk is egyezik (ami becsülendő), hogy barátkozhatnék meg a testével?

Figyelt kérdés
Nincs mit szépíteni rajta sajnos, de szó szerint undorodom tőle. Meztelenül rá sem tudok nézni. Eléggé túlsúlyos...
2013. jan. 18. 23:06
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Igen, amit a 17-es is írt, meg kell tudni különböztetni azt hogy tényleg oda vagyok-e valakiért, vagy csak szimplán kedvelem a társaságát, de az az igazság hogy sokan annyira nem szeretnek egyedül lenni, hogy inkább belemennek mindenféle kapcsolatba össze-vissza érzelmek nélkül, rövidebb és hosszabb távokon is.

Szóval ha a párod lefogyna szexuálisan biztos jobban kívánnád, de ha most nem vagy belé szerelmes, nem lennél akkor sem ha lefogyna. Vagy ha szerelmes vagy belé így is úgyis vele maradnál, akkor is ha 1000 férfi kínálna naponta jegygyűrűt!

23/F

2013. jan. 18. 23:29
 22/39 LeftBehind ***** válasza:
Hogy érted,hogy biztos nem fog?
2013. jan. 18. 23:29
 23/39 A kérdező kommentje:
Jó, akkor fogalmazzunk másként. Nem kell túlbonyolítani, egész egyszerűen csak valahogy meg kell tanulnom elfogadni a testét. Otthagyni nem fogom; ő viszont igen, ha erre rájön, amit pedig nem akarok. Valóban nem vagyok szerelmes és nem ő álmaim Adonisza, de vele kell lennem és kész. Légyszi, határolódjunk el a mélyebb filozofikus kérdésektől.
2013. jan. 18. 23:32
 24/39 anonim ***** válasza:

Beszélj vele erről. Sétáljatok, sportoljatok valamit együtt. Egyetek olyan kajákat amik nem olyan zsírosak. Ennyi odafigyelést megérne egy kapcsolat és az egészség. Egy embernek magával szemben is kell lennie alapkövetelményeknek. Ha nem is a külső, de az egészség legyen szempont!

21/N

2013. jan. 18. 23:34
 25/39 A kérdező kommentje:
Biztos nem fog, mert az életmódja alkalmatlan fogyókúrára és nem is akar szerintem.
2013. jan. 18. 23:35
 26/39 anonim ***** válasza:

akkor o a csajanak tekint teged?

komolyan meglep, hogy te hajlando vagy formalni a szemleleteden es nem lepsz le egybol

2013. jan. 18. 23:38
 27/39 LeftBehind ***** válasza:
100%
Sumo birkózó?
2013. jan. 18. 23:39
 28/39 The Other ***** válasza:
100%

Csak hogy nyugodtan tudjak aludni: nyugtass meg kérdező, hogy te is duci vagy pedig minimum "átlag alatti" külalakkal rendelkező lány vagy.

Amúgy milyen életmód az, ami alkalmatlanná teszi a fogyókúrára? Főállású szalonna-teszter vagy ételmegsemmisítő, konyhamalac?

Ha ezek valamelyike áll fenn, akkor maradnak a poszterek :)

2013. jan. 18. 23:40
 29/39 A kérdező kommentje:
Annak, mert a csaja is vagyok. :D De ha valakinek lenne még kérdése, légyszi privátban tegye fel, mert félek, hogy bárki felismer (akármilyen hülyén hangzik)... :D Jóéjt!
2013. jan. 18. 23:40
 30/39 anonim ***** válasza:

"de vele kell lennem és kész."

miért?

2013. jan. 18. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!