Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy férfi, aki belsőleg bejön, én is neki és az életmódünk is egyezik (ami becsülendő), hogy barátkozhatnék meg a testével?
Figyelt kérdés
Nincs mit szépíteni rajta sajnos, de szó szerint undorodom tőle. Meztelenül rá sem tudok nézni. Eléggé túlsúlyos...2013. jan. 18. 23:06
11/39 anonim válasza:
De léphetsz is tovább, viszont ha lefogy, akkorj ne sírj, hogy miért lép máshoz, és nem hozzád:)
12/39 anonim válasza:
10
Én bizti meglépném a pasi helyébe.Lefogyni, és tovább lépni-ha nem kellettem igy-úgy sem kelljek-ennél nagyobb pofon egy faszinak szerintem nincs:DD
13/39 anonim válasza:
dicseretes, hogy lefekudtel vele
en idaig sem jutottam el a soulmate csajommal mert dobott, pedig dagadt se vagyok csak az arcom nem tetszett neki, baccameg
14/39 The Other válasza:
Ragassz rá valami posztert egy Adoniszról, úgyis van rajta felület. Sőt, ha elég testes, akkor már hármasban is tolhatod 2 félistennel, csupán 2 posztert kell egymás mellé tenni. Lehetőségek végtelen tárháza! :)
15/39 A kérdező kommentje:
Tiszta hülyék vagyok! :DDDD Köszi a válaszokat :)
2013. jan. 18. 23:19
16/39 A kérdező kommentje:
Pontosabban az utolsó válaszoló tiszta hülye :D:D:D
2013. jan. 18. 23:19
17/39 anonim válasza:
Mi az, hogy belsőre bejön? Izgalmas, felnézel rá, elbűvölő, lehengerlő az egyénisége, úgy érzed, repül mellette az idő, szinte csak az ő társaságában lennél mindig? Mert akkor még van valamicske esély, hogy idővel nem fog zavarni a teste. De ha úgy jön be, hogy tökjó fej, rendes, jól elvagytok, kedves hozzád, akkor nincs.
18/39 anonim válasza:
15
De miért vagyunk hülyék?:DD Humorral lehet a legnagyobb pofonokat adni:DD Főleg ha a tag útólag rájön, hogy mekkora balfék volt, hogy a külsőséget leste:DD Pedig ott volt a gyémánt a kezébe-de kiejtette:DD
Mindig is mondtam: sose szabad arra tekinteni ami az orrunk előtt van:)
19/39 A kérdező kommentje:
Na hé! Sértegethetsz burkoltan egész nyugodtan, lepereg, mivel nincs igazad. A kérdést azért tettem fel mert vele AKAROK maradni, erről a problémáról nem tehetek szerintem. Neked sem tetszik mindenki gondolom...
2013. jan. 18. 23:25
20/39 anonim válasza:
19
Ezek szerint betalált az írásom:DD Ami nem rossz.Legalább tanulsz belőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!