Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha helyes pasi vagyok, szerény, szende és szűz, de nem akar senki felszedni?
nincs probléma, csak nem értem hogy a lányok mit miért tesznek, miközben semmit nem csinálnak.
de akár le is zárhatjuk, mert nem vágyok barátnőre, sem szexre, sem semmire, jól érzem magam nélküle, de ez majd másik kérdés lesz :)
Az sem feltétlen világos számunkra, hogy Ön mit és miért tesz, hiszen Ön sem vágyik semmire a fentebb felsoroltak közül.
Megfordult-e a fejében, hogy a nők sem vágynak erre?
GyKVG
Nem igazán tudom mire gondol kedves GyKVG úr.
Nem vágyok semmire, de nem baj, ha spontán megtörténnek a dolgok, és az sem zavar, ha próbál valaki ismerkedni velem. Már előfordult néhányszor, de olyan lányok, hogy nem hiszem el...hozzájuk meg én éreztem magam lealacsonyodva, mert annyira szépek voltak.
Nem értjük miért tereli a témát.
Mit csináljon, ha..? Kezdeményezzen!
De maga nem is akar semmit, hiszen jól megvan nélküle.
Akkor ne kezdeményezzen! De miért kérdez ilyet?
Mi van, ha a hölgyek sem akartak semmit? Milyen pszichológus(ok)hoz jár, hogy nem szedték rendbe magát? Mióta jár hozzá(juk)?
Van egyéb múltja, amit úgy érzi meg kellene osztania velünk?
Üdv,
GyKVG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!