Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha helyes pasi vagyok, szerény, szende és szűz, de nem akar senki felszedni?
# 4
nem így gondolom.
ha lenne valakim, már elképzeltem hogy bánnék vele....és nem úgy ahogy a legtöbb ember. (kaja, szex, alvás)
ugyanakkor nem tudom elképzelni, hogy fogom a kezét, a derekát. Ilyet eddig csak részegen csináltam egyszer, ahol az első és második csókom történt. (összeszedett 2 lány)
de elképzelésem szerint az ágyban lepedőakrobata lvl 1000 leszek :D
# 10
jó neked, hogy már ismersz :)
van életem, mindig minden sikerül, csak valahogy a lányokat nem tudom bevonzani...
ja még annyi hogy rengeteg lány hagyja hogy a szexről poénkodjak vele, és ugyanígy visszapoénkodnak, de már volt aki komolyan vette és megmutatta a melleit. :D
alapjában véve, nem beszélek sokat ha kell, és mindig kötekszik mindenki velem, de rájöttem hogy nem azért mert köcsögök, hanem mert jó hogy ott vagyok. Még 25 évesen is tudok mutatni mindig újat, amin sokan meglepődnek.
Ja és alapjában véve, nekem nem gond hogy nincs barátnő, mert annyira nem érdekelnek, de hát az másik kérdés hogy miért nem...:S
"ugyanakkor nem tudom elképzelni, hogy fogom a kezét, a derekát"
ÁÁÁ! Félsz, hogy megharapnak vagy elolvadsz? Ilyet én még nem is hallottam. Mért nem tudod elképzelni? Mért? Mért? Mért? Mért?
Bla-bla.
Szerintem annyira ki vagy éhezve (szex és hasonló témájú viccek, 25 de szűz, stb.), hogy beképzeled magadnak a dolgokat. Pl. a metrón ül veled szemben és megnyalja a száját. 100, hogy téged akart lecumizni. Igen.
Meg aki melléd ül, valószínűleg akart tőled valamit, persze.
Ne várd, hogy felszedjenek a lányok. Kivéve ha elkeseredett 30-asok a zsánereid.
Sok sikert!
GyKVG
utolsó miért bla-bla?
pont úgy van minden ahogy leírtam. nem máshogy. :)
nem is írtam, de a másik "rossz" tulajdonságom az hogy a szívemre hallgatok mindig, ezért nincs sok barátom.
pld anno volt nővéremnek egy macskája, ami idős lett aztán beteg, ő el akarta altatni, de én vittem mindenféle orvoshoz, vele voltam amikor csak tehettem, és azt éreztem belülről, amit a cica, hiába hogy állat, és nem tud beszélni. Ebből is látszik hogy van szívem.
De keressetek rá Michael Rutzen-re, neki 100x nagyobb szíve van mint nekem.
és ami azt illeti, jó emberismerő vagyok, ezt már pszichológusok is mondták :)
elég belenéznem valaki szemébe, és érzek mindent, a gondolatait, a hangulatát.
más-más embereket ahogy megfigyelek, olyan mintha azzá válnék amilyen ő (azaz empatikus), és ugyanúgy érzem magam ahogy ő, ezért érzem az amit ő, de csak egy bizonyos világban.
Bízom benne hogy valaki megért.
Nem értem mi a probléma, kaptál vagy 10 választ, mind ugyanazt mondja. Ne várd, hogy felszedjenek, ez a te dolgod!
Persze várhatsz is, de akkor csakis az elkeseredett (öregebb) hölgyek fognak megkeresni.
Azért tényleg szurkolunk neked,
GyKVG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!