Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy buliban bepróbálkozok valakinél, de nincs pénzem meghívni valami italra, az gáz? : D
Most komolyan... szombaton nem sok pénzt tudok majd vinni a buliba, de ismerkedős este lesz és jó lenne nem csak várni a sültgalambra...
Általában eddig nálam kezdeményeztek, sose én, és mindig meghívtak valamire ilyenkor. De ha nekem nincs pénzem, akkor mi legyen? :o
Igazából személyfüggő persze, hogy ki mit iszik... Csak nem akarom, hogy az legyen, hogy meghívom valamire és nem tudom kifizetni. Az azért elég gáz szitu.
De ha meg nem is hívom meg semmire, az lehet fura, nem? Nem vagyok még gyakorlott a kezdeményezésben... mindig nálam kezdeményeztek eddig.
Szóval lányokat hívsz meg? Niceeeeeeeeee, de csak addig, amíg ilyen rövid hajú, bőrszerkós nagydarab csajokra nyomulsz.
Ha elhalászod a szép lányokat, akkor irgum-burgum és én hívlak meg egy "lenyugtató" italra :P
Nem csípem a konkurenciát, ezért nem adok neked tanácsot. :P
De mégis adok egyet: Tessék a hapsikat szeretni! Azt mondjuk nem tudom megindokolni, hogy miért, elvégre én is a lányokat szeretem...
Én nem szeretem, ha meghívnak. De ez mondjuk saját vélemény.
L/19
Én sosem várom el, hogy italt vegyenek nekem buliban. :D Sőt, mivel félek, hogy beletesznek valamit, nem is szoktam elfogadni.
Szerintem olyan is az a lány, akinek ettől függ, hogy lesz-e valami vagy sem. :D
Jé, az első comingout amivel találkozom gyakorin... :)
Figyelj, általában az LMBT közösségek tagjainak a hozzáállása sokkal szabadabb a társadalmi konvencióktól, elvárásoktól. Egyátlalán nem gáz, ha nem hívod meg valamire, csak ismerkedsz. Nincsenek ilyen elvárások. Éppen a társadalmi előítéletek miatt sokaknak jóval rosszabb az egzisztenciális helyzete, amit itt általában elfogadnak.
Csak bátran és hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!