Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti kiszúrjátok ha egy pasinak nincs önértékelése?
Figyelt kérdés
Tehát fél a csajoktól, és bénának tartja magát, ezt látni lehet egy emberen?2013. jan. 17. 19:23
11/17 anonim válasza:
görbén ülhet azért is mert ferde a gerince.. Én már láttam ilyet..
12/17 anonim válasza:
Csak szélsőséges esetben szúrják ki, egyébként meg belemagyarázzák, nehogy azt kelljen mondani, h a külseje miatt utasították el az illetőt.
13/17 anonim válasza:
én görbén szoktam ülni, mégis sikereim vannak a csajoknál.
14/17 anonim válasza:
A nők nagyon jól tudnak olvasni a nonverbális jelekből. Előbb tanulj pszichológiát és utána dumálj nőgyűlölő! (57)
15/17 anonim válasza:
Persze, egyszerűbb a pszichológiára fogni a felszínességeteket. Amúgy meg pont fordítva van: akit a külseje miatt mindenki elutasít, annak romlik az önértékelése is.
16/17 anonim válasza:
Szerintem meg sok nő nem tud olvasni nonverbális jeleket.. nézd meg milyen kérdések vannak a GYIK-on is.. ez önmagáért beszél..
17/17 anonim válasza:
Szerintem úgy kis kilehet szúrni, hogy észreveszem rajta a megfelelési kényszereit, erőlködik nekem, ahelyett, hogy természetesebb lenne, és igazibb. Már az ismerkedés elején ragaszkodó, alig ismer, de már szerelmes belém:)) Ez csak olyan kapcsolatban nevezhető "romantikusnak", amiért én is teszek valamit, de az önértékelés hiány abban nyilvánul meg legjobban, hogy eleve annyira leértékeled magad, hogy nem vársz el semmit másoktól, de sokat adsz. Egy jó kapcsolat kölcsönös és kiegyensúlyozott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!