Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizás, ajándék, ötlet?
Na szóval.. randizok egy nővel és hát egy kevés tanácsra lenne szükségem.
Nem tudom, hogy ezt hogy írjam le, de megpróbálom.
Nos, az első randinkra vittem neki virágot (vörös rózsát, mert rózsaszínt nem kaptam sehol) aminek nagyon örült. Ő pedig a kedvenc sütimet sütötte. A második randira Én is megsütöttem neki a kedvenc sütijét. Azóta találkozgattunk és egyre jobb minden. Értem ezalatt a fizikai kontaktusokat(csók, puszi, kézfogás, érintés, ölelés).
Mivel holnap ismét találkozunk, ezért gondoltam valamit kellene vinni neki, mivel elakarom mondani, hogy mit érzek.
A hely az már kivan szemelve, de Én úgy gondolom, érzem, hogy valamivel megkellene lepni.
Nem tudom, hogy rózsát vagy valami más virágot vegyek-e neki, mivel első randira is ezt vettem neki.
Válaszokat köszönöm! :-)
Vegyel neki viragot de valami kulonlegeset mondjuk kek rozsat vagy ilyesmit es persze a kedvenc bon bon jat
klasszikus de mindig bejon
aztan ha thetosebb vagy akkor lehet mast,pl: uj mobil,vagy ilyesmi de meg egy jo konyv vagy film is szoba johet igazan neked kene tudni milyen a csaj
A legjobb ajándék nem más, mint a "dick in a box"
itt van, hogy hogy kell csinálni http://www.youtube.com/watch?v=T7H9xEesilU
Szerintem ne virágot vigyél neki, ha nemrég már kapott!
Nem muszáj ám minden talira ajándékot vinni, mert a végén még azt hinné, hogy meg akarod venni.
Ha annyira vinni akarsz valamit,akkor vigyél inkább valami kis bonbont, vagy ilyesmit, de nem hiszem, hogy jó ötlet egymás után virágot adni. Ha mégis a virág mellett döntenél, akkor viszont ne rózsát és ne vöröset, hanem valami teljesen mást.
Sokszor randiztunk már, de még csak 2 randira vittem ajándékot.
Az eddigi válaszokat nagyon köszönöm!
Egyébként a kézileg készített apróságokon nekem is járt az eszem, de nem jut eszembe semmi jó.
A kreativitásom nem akar előjönni.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!