Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy a lányok nem kedvelik, nem vonzódnak a kedves, illedelmes, udvarias, jószívű fiúkhoz?
Van különbség seggnyalás és kedveskedés között.
21/N
Külső megfog, belső megtart!
Lehet, hogy nekem te tetszenél, de másnak nem. Na bumm.
Párom olyan, amilyet te írtál (kedves, aranyos, illedelmes), és tetszik nekem, másnak nem (ismerőseim megmondták). Ehhez mit szólsz?
Ne is írd: kamu, hazudsz, nem is ismered magad. x'D Igen, a 7 évet végig képzeltem, amúgy agyba főbe vert tuti.
Már megint egy szenvedés...!
Pont ma beszéltem egy top10-es kategóriás sráccal - külsőleg. De akkora tapló volt, amekkorát még nem látott az ég. Mit csináltam? Tiltottam és töröltem.
Van egy exem. Nem véletlenül ex. Már azelőtt, mielőtt összejöttünk, folyamatosan nyalta a seggemet. Egyfolytában az én kedvemben akart járni, azt leste, mit akarok és mikor, stb.... Egy ideig elviseltem, mert bírom a gyűrődést, de aztán belőlem is kitört az állat.
Miért kell alárendelnie magát? Miért csak az fontos, ami velem kapcsolatos? NEM! Egyenrangú partnerek vagyunk, az ő szava ugyanúgy számít!
Az utóbbi jószívű és kedves volt, igaz nem túl helyes, de tudtam szeretni.
Az előbbi helyes volt, mégis rosszul voltam tőle.
Az általánosítás a legnagyobb baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!