Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka annak, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy a lányok nem kedvelik, nem vonzódnak a kedves, illedelmes, udvarias, jószívű fiúkhoz?

Figyelt kérdés
Vagy a külső a lényeg és lehetsz akármilyen, ha helyes fiú vagy, akkor tudnak vonzódni hozzád és nem bánnak úgy veled, mint a kutyával a lányok?
2013. jan. 17. 15:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Van különbség seggnyalás és kedveskedés között.

21/N

2013. jan. 17. 16:26
 12/24 anonim ***** válasza:
Én csakis a kedves, illedelmes, udvarias, jó szívű srácokat szeretem.. de ritka mint a fehér holló.. én bunkókkal vagyok körülvéve.. :o(
2013. jan. 17. 16:31
 13/24 anonim ***** válasza:
Hány ilyen kérdés van már... De most erre mit lehet mondani? Minden nő azt szereti ha kedvesek vele. Ha kedves, humoros, jófej vagy, és nem is vagy ocsmány valószínűleg lenne csajod. Valami baj lehet veled. És nem az összes nőnemű lénnyel. Nézz magadba, nézd meg a csajok kikre buknak, kikkel nevetgélnek el, kikkel haverkodnak igazából. Aztán keresd a hibát.
2013. jan. 17. 16:32
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
"Én csakis a kedves, illedelmes, udvarias, jó szívű srácokat szeretem.." Te kis hazug:)
2013. jan. 17. 16:32
 15/24 anonim ***** válasza:
Mert nincs jobb dolga, mint egy anonim oldalon hazudozni.
2013. jan. 17. 16:49
 16/24 anonim ***** válasza:
"Mert nincs jobb dolga, mint egy anonim oldalon hazudozni." Csak letagadja. Mint a legtöbb nő, hazudnak maguknak, mert szégyellik az igazi érzéseiket.
2013. jan. 17. 16:51
 17/24 anonim ***** válasza:
Lehet hogy átléped a határt és átmegy már papucs kategóriába eza kedvesség . Egyébként tény hogy a lányok manapság nem nagyon vevők a bókokra de hidd el hogy van még bőven akinek igen is tetszik egy udvarias srác . Sajnos manapság az az udvarlás az hogy segggfej vagy és ezzel lerombolhatod a legjobb csaj egóját is és utána epekedni fog egy jó megjegyzésért de elöbb vagy utobb rájön hogy egy csicska vagy . Ha viszont kezdetektől fogva udvarias vagy és jószívű akkor lehet hogy az nem hat rájuk olyan "férfiasan" (én nem tudom öszintén szólva) de hosszútávon sokkal jobb mint a bunkó paraszt csajozási módszer.
2013. jan. 17. 16:53
 18/24 anonim ***** válasza:

Külső megfog, belső megtart!

Lehet, hogy nekem te tetszenél, de másnak nem. Na bumm.

Párom olyan, amilyet te írtál (kedves, aranyos, illedelmes), és tetszik nekem, másnak nem (ismerőseim megmondták). Ehhez mit szólsz?

Ne is írd: kamu, hazudsz, nem is ismered magad. x'D Igen, a 7 évet végig képzeltem, amúgy agyba főbe vert tuti.

2013. jan. 17. 17:14
 19/24 anonim ***** válasza:

Már megint egy szenvedés...!

Pont ma beszéltem egy top10-es kategóriás sráccal - külsőleg. De akkora tapló volt, amekkorát még nem látott az ég. Mit csináltam? Tiltottam és töröltem.

Van egy exem. Nem véletlenül ex. Már azelőtt, mielőtt összejöttünk, folyamatosan nyalta a seggemet. Egyfolytában az én kedvemben akart járni, azt leste, mit akarok és mikor, stb.... Egy ideig elviseltem, mert bírom a gyűrődést, de aztán belőlem is kitört az állat.

Miért kell alárendelnie magát? Miért csak az fontos, ami velem kapcsolatos? NEM! Egyenrangú partnerek vagyunk, az ő szava ugyanúgy számít!

Az utóbbi jószívű és kedves volt, igaz nem túl helyes, de tudtam szeretni.

Az előbbi helyes volt, mégis rosszul voltam tőle.

Az általánosítás a legnagyobb baj...

2013. jan. 17. 17:19
 20/24 Tyler913 ***** válasza:
Orultem,hogy tobb lany is leirta, kulonbseg az uriember es a nyomulos balfek kozott. Az egyik kinyitja a no elott az ajtot,felsegiti a kabatjat,tisztelettel beszel vele,de attol meg hatarozott,van onallo velemenye es nem rendeli magat a no ala. A nyomulos balfek viszont AZERT kedves,hogy szeressek. Viragot vesz,mindent o fizet,mindenben egyetert,kinyalja a masik feneket. Na ez az,amibol a nok nagy resze nem ker. Can ya feel the difference?
2013. jan. 17. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!