Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Miért mindig egy Brad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért mindig egy Brad Pitt-et és hasonló sármőröket kerestek minden srácban?

Figyelt kérdés

Miért csináljátok ezt?

Csajozgatok békésen a nagyvilágba, (malom üzletközpont...XD), jól megvagyunk, megnevettetem, nincs pasija (ez már jő ügy volt a további ráhajtásra), és egyszercsak odanyögi, hogy "Bocs, de egyik kedvenc pasimra se hasonlítasz!" , és lerázott...

Hát köpni-nyelni nem tudtam....

Nameghogy,"nem vagy az esetem" hát hogyan tudja azt eldönteni akár az első mondatomból is??????

Nem értem a nőket...

18/F

2009. aug. 29. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

hát tudod, nekem sem mindegy mit puszilgatok. ez így van. van akinek énsem tetszem(ez a többség), van aki meg odaadná értem az életét(nem találkoztam 1el se).

a külső megfog, a belső megtart.

igaz nekem nem ezek a bájgúnár b*zeránsok az eseteim. :'D

16/L

2009. aug. 29. 16:56
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Attól,hogy kettőnél nem volt szerencséd nem jelenti h az összes ilyen..:|

Akinél nem hasonlítottál az ideáljára,az a csaj flúgos,ilyen álmokkal nem fog senkit se találni magának..

A másiknak valszeg nem jöttél be,nem az esete vagy. És ez nem jelenti h nem lennél helyes! Biztos jóképű srác vagy,és rendes, de mindenkinek más az ízlése...Vagy lehet pont rossz kedve volt és azért rázott le.

De van még számodra rengeteg lány akiknek te vagy a tökéletes pasi;)

És a "miért csináljátokra" a válaszom,h személy szerint én ezt akkor csinálom,mikor nincs kedvem pasizni,vagy tényleg nem az esetem a srác..és akkor mondom azt h "bocsi,nem vagy az esetem".

És sosem kerestem úgy pasit magamnak," huh hátha megtalálom a magyar Brad Pittet és összeházasodunk *_* "

Szal fel a fejjel...A csajok nem tudják mit vesztettek veled...:)

2009. aug. 29. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

A csaj sajna enm rendelkezett aggyal( akárcsak sok más társa a 14-18as korosztályból-.-)

Szívás...

2009. aug. 29. 16:59
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

Az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni, aki ennyivel leráz az nagy valószínűség szerint nem tudna belédszeretni, csak villogna a ba rátnői előtt, hogy "nééézd az én pasim hasonlít XY-ra hát nem cool?" Még nem érettek egy normális kapcsolatra, ez nem a te hibád...

Hidd el, aki igazi kapcsolatra vágyik, kb. lesz*rja hogy hasonlítasz-e Brad Pittre vagy bármelyik lányokkedvence pasikra.

(Én egyébként sosem bírtam azt az embert, már csak azért sem, mert minden 2. lány utána csorgatja a nyálát.)

18/l

2009. aug. 29. 16:59
 5/11 A kérdező kommentje:

KÖszönöm a válaszokat különösen a 2. ,és a 4. hozzászólónak.

Visszaadtátok az önbizalmam.

2009. aug. 29. 17:05
 6/11 anonim ***** válasza:
35%

Csak elmondom Neked, lehet kiröhögtök, de nekem fogalmam sincs, hogy néz ki Brad Pitt, nem is érdekel, 1 filmjét se láttam, sz*rom le.

14/L

2009. aug. 29. 17:06
 7/11 anonim válasza:
Én egyik pasiban sem keresem a Brad Pittet. Mivel senki nem ugyanolyan, így egyik csaj sem fog találni magyar brad pittet. :D És szerintem az ilyen lányok meg sem érdemelnek téged. Legfeljebb csak villogni akarnak, hogy "végre" van pasijuk. Az ilyet pedig hagyni kell, nehogy csak egy trófea legyél a csajod és mások szemében.
2009. aug. 29. 17:18
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

Engem sose érdekel hogy kire hasonlít vagy kire nem!Hülyeség a külső..Oké,fontos,de mégis a belső ami igazán fontos.Most élhetek egy Brad Pit vagy C.Ronaldo pasival ha olyan b*nkó és p*raszt,hogy mindennap megaláz.Akkor inkább élek a 8.kerületi Zsoltival, ha ő nem is néz ki olyan jól,de mindent megtesz értem!

Szóval fel a fejjel,vannak normális csajok is,az ilyen p*csákkal meg ne foglalkozz! ;)

2009. aug. 29. 17:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj, hogy lekoptatott, mert elég őrült lehet, ha ilyeneket mond. Nagyon gáz. Amúgy a malom egy szar hely...
2009. aug. 29. 19:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen csajt ugy hivjak, h beképzelt 3,14csa (pi). Ilyenkor talalj ki vm jo tromfot neki, h kicsit égjen, s legalabb nem égsz...még emg is fordithatod a szitut...
2009. aug. 29. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!