Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszenek a magas lányok?
utolsó: annak a 185 centis csajnak az elérhetőségét átlőhetnéd:):)
viszont nem csodálom, hogy 180 centi magassággal 175 felett nem szimpik a csajok. Az amit írtál meg megy ki a divatból, lévén nő az átlagmagasság.
vagy a modellek sem jönnek be? pedig a hagyományos modellek 180 cm felett vannak...
okoska131 te megis mirol beszelsz?
egyaltalan nincsenek 180 felett a modellek, szinte minden szupermodell 175-180 centi kozott van.
180 felett csajok kozott sok a trampli, egy igazi no ne legyen magasabb 180nal, egy ferfi pedig ne legyen annal alacsonyabb.
LEszarom hogy nől az átlag magasság. Mié, mié? AZért:
Mert 27 éves vagyok, és 20 feletti macákat keresek, ők meg már francokat nőnek konkrétan vertikális irányba. A mostani tiniket meg ki nem szarja le kategoriába sorolom magam részéről minden téren. Nem szalonképesek nálam.
A nők zöme valóban 175 nél meg van állva, én idáig 180 centisként csak magamnál alacsonyabb lányokat láttam zömében. Jó volt az az egy, két nagyon elenyésző példa amit írtam is. De akik tényleg tetszettek, mind kb 165 ig volt, volt egy 170 körüli meg egy 175 ös, és szavasz. Márpedig azoknál mindnél magasabb vagyok, vagy max egymagas, az meg kielégítő. De bármerre megyek, megyeszékhyl, nem kis város, a nők nagyon nagy zöme mind kisebb nálam. Azok a nagy hústorony létra nők meg valahogy kiesnek a látószögemből, hiába nem nehéz észrevenni őket. Egyszerüen nem bírok nőként tekitneni rájuk.
Modellek? Valóban nem mind létranő, de akárhogy is nézzük egyáltalán nem jönnek be a ténylegesen kifutón csámpázó nők se alkatra, se sehogy.Adriana Lima mama esetleg fejre igen, de kb annyi, testre nem teteszik. Jóval inkább tudnék egy Rhona Mitrát elképzelni magam mellett, ő jobban való volna hozzám alkatra meg midnenhogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!