Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mark44 kérdése:
Szerintetek is elcsesztem? (kicsit hosszú)
Figyelt kérdés
Van egy lány, egy suliba járunk és a legjobb barátom barátnőjének a legjobb barátnője (tudom bonyolult, de nem tudom másképp leírni). Szóval elég csinos, kedves és vicces is, de eddig még nem gondoltam rá, hogy esetleg összejönnék vele. Aztán hétvégén bálban voltuk a haverjaimmal, és ott volt ő is. Nagyon szép volt. Aztán beszélgettünk iszogattunk meg minden. Éreztem, hogy én is tetszem neki, nagyon sokszor hozzámért egész este, ha nem is volt mindig mellettem, de a mindig egymásra néztünk. Egész este a nyakkendőmmel szórakozott. Amikor a disco résznél táncoltunk egyszer csak ráhajtotta a fejét a mellkasomra aztán mosolyogva a szemembe nézett. Ekkor meg kellett volna csókolnom igaz? Lehetséges, hogy emiatt megharagudott rám azután alig beszélt velem. 17f ja és első kérdésem lécci nézzétek el nekem ha kicsit èrthetetlen2013. jan. 14. 18:44
11/11 anonim válasza:
9-es vagyok, egyébként sok szerencsét! Go Get'Em, Champ! http://www.youtube.com/watch?v=B8aC3poC6WM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!