Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Erről mi a véleményetek? (videó)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mi a véleményetek? (videó)

Figyelt kérdés

Szerintetek tényleg így működik? :)

Írhattok kort/nemet is.

http://www.youtube.com/watch?v=TiRIK78ICUA&feature=share

2013. jan. 14. 15:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

# 5/9 vayok és # 9/9-hez szólnék.

A véleményem nyilván azt mutatja, hogy én nem az a fajta vagyok. Nekem volt, hogy párom nem dolgozott és én tartottam őt el. -nem volt sok pénzünk, mégis boldog kapcsolatban éltünk...még jobban mint mikor mindkettőnknek volt munkája.

2013. jan. 14. 15:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Ezt így kell csinálni,jól át kell verni a nőket!Mert megérdemlik.
 13/18 A kérdező kommentje:

Igazából attól félek, nehogy egy ilyen nő ragadjon rám majd. Szóval szerintem ha arra kerül a sor, hogy komolyabb kapcsolat miatt barátnőt keresek, akkor előtte elég sokat kell beszélgetnünk, hogy elvigyem haza.

Szerintem ez egy jelzés is lehet a stabil anyagi háttérre (ami nem hátrány a mai világban), de nem feltétlenül, mint ahogy az a videóból is látszik.

14/18 anonim ***** válasza:
# 9/11-hez, elnézést!
 15/18 anonim ***** válasza:
Persze, ezt is elirtam...nem baj fiú értitek :)))
2013. jan. 14. 15:35
 16/18 anonim ***** válasza:

Nagyon cuki a pasi :D (bármilyen is igazából).

Tudom, hogy ez csak egy reklám, de valóságalapja sajnos lehet. Szerintem a pasinak fölösleges egy ILYEN nő után mennie, (az elütésnél elgondolkodtam :D -lehet, hogy így meghaltak páran, visszautasítás miatt). Hát szívás, a következménye szerintem az lenne, (ha van annyi esze a pasinak), hogy otthagyja a csaj(aki egy ribi).

2013. jan. 14. 15:52
 17/18 anonim ***** válasza:
igen sajnos a nők nagy-nagy %-a ilyen,h lenézi aki rendes kétkezi munkából keresi a pénzét,és nem több millás autoval jár.. és ugye csodálkoznak ha csak megdugják őket,és cső..
2013. jan. 14. 16:08
 18/18 anonim ***** válasza:
XD EZ NAGYON TECCET :) valóban igy van közvetve mert idegeneknél indig a külsőt nézik és csak aztán a belsőt....már aki:) (18f)
2013. jan. 14. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!