Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek? (videó)
Szerintetek tényleg így működik? :)
Írhattok kort/nemet is.
http://www.youtube.com/watch?v=TiRIK78ICUA&feature=share
valakinél biztos, de nálam nem
be se szállnák egy idegen kocsijába
Hát Őszintén édes nagyon.....bár ha ott az elején az a fiú megkérdezte volna tőlem a randit igent mondtam volna ha tetszik.
Ha megtudom , hogy ruhát autót most vette és sietett hozzám azt hiszem nagyon elsírnám magam.
Én inkább úgy értelmezném ezt, hogy ha elsőre ne mjön össze , akkor a férfi próbáljon valamilyen ötleteket kitalálni, hogyan szerezhetné meg, hogyan találkozhatna ujra a nővel.
Lehet megkérdezném ha bmw-vel oda állit, hogy azt hiszed anyagias vagyok?
Nekem elég lenne ha lépten nyomon követne , próbálkozna, virág , csoki bármi :)
20L
Akkor válaszolok a kérdésedre: ez nem így működik.
A csávó gondolom legalább egy havi fizetését rádobja h olyan tárgyakat szerezzen kölcsön amiktől gazdagnak látszik, és akkor a nő lefekszik vele... Borzalmas ostobaság
Csak azért gondoltam rá, hogy kiírom a kérdést, mert alapból én sem vagyok egy nőcsábász, igazából nincs is rá igényem, mert én csak egy lányt szeretnék majd.. :)
De viszonylag sűrűn előfordul, hogy BMW-vel járok. A sógorom mindig mondja, hogy vigyem a verdát. Igazából élek a lehetőséggel, mert hitetlen jó élmény egy olyant vezetni bármikor. Viszont én akkor is elviszek pár ismerős csajt ha arra megyek. Akár BMW-vel akár nem. Azt vettem észre, hogy amikor azzal megyünk, akkor mintha kedvesebbek lennének :D Ez elég vicces.
Vannak az ilyen "látásból ismerős" emberek. Amikor a BMW-ből szállok ki egyből mindekni megismer, rámköszön, amikor meg egy átlag autóval vagyok akkor semmi. Érdekes.. ez szerintem pszichológia. Szerencsére én nem azért járok azzal (ha azzal megyek épp), hanem mert imádom vezetni és tervben van hogy vegyek egy sajátot.
Csak attól félek, hogy az emberek egyik fele majd nem bír leszállni rólam a másik fele meg nagyon megutál, mert olyanom van. Pedig ez csak egy autó.
a nők nagy százaléka sajnos ilyen.....
ha van egy jó kocsid, sok pénzed akkor "szeretni" fog és "megkapod" egy időre.... amíg jól érzi magát veled... aztán lelép a pénzeddel :D
de szerencsére vannak olyan nők is akiket nem érdekel, hogy milyen autód van és mennyi pénzed mert nem ez kell neki hanem a szereteted.... csak sajnos ezek a nők a vöröslistán szerepelnek.... :(
(aki nem tudná mi az a vöröslista: kihaló félben lévő veszélyeztetett fajok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!