Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam egy nagyon jó csajt, aki azt hiszi, hogy csúnya, szerintetek én csúnya fiúként hogy tudnám felszedni és magamba bolondítani?
Az eszem megáll.
Hol a f@szban van itt a probléma?
Megmondod neki,hogy tetszik neked és kész.
Még egy önbizalom hiányos pali. -.-
Ha helyesnek tart,akkor nem lehetsz annyira csúnya..vagy ha csúnya is vagy kit érdekel,neki tetszel és ez a lényeg!
Hívd el randizni,ne legyél nyámnyila!
A szépség relatív. Az, hogy te csúnyának tartod magad, nem jelenti azt, hogy mindenki egy véleményen van veled. Nem zárja ki azt, hogy más ne gondolja így. Látod, például itt ez a lány, aki helyesnek tart. Hogy tudnád felszedni és magadba bolondítani? Úgy, hogy nem akarod mindezt görcsösen. Légy önmagad, és viselkedj érdeklődően. Kérdezz sokat a lánytól, próbáld meg megismerni. Ne aggódj amiatt, hogy élőben esetleg nem tetszel neki, ez ugyanúgy előfordulhat veled is, hogy rájössz, igazából nem vonzódsz hozzá. Nem kell erőlködni, ha megvan a kölcsönös vonzalom, akkor kialakulhat több is. Ha meg nincs, akkor teljesen felesleges fárasztanod magad, akármit tehetsz, az úgy marad. Remélem, tudtam segíteni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!