Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor a "legideálisabb", ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor a "legideálisabb", ha megtörténik a szex? (lent)

Figyelt kérdés

Ne tizenéves tinikről beszéljünk,mert én konkrétan 24 éves nő vagyok.De sosem tudom,hogy mikor normális,vagy "elvárható",hogy legyen szex.Komoly kapcsolatot keresek,de volt már aki az első randin szexet akart,de hárítottam,mivel nekem bizalom kell ehhez. De a szűzlányt sem játszhatom 24 évesen,mivel közel 30 éves férfiakkal ismerkedem.

Vélemény? De ha lehet ne éretlenektől!

2013. jan. 13. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:

az első randin szerintem még nem kéne...meg azért én sem indítanék rögtön elsőre, hogy hé akkor csináljuk

22F

2013. jan. 13. 23:09
 2/9 anonim válasza:
Attól is függ milyen időközönként találkoztok. Szerintem 3(-4) hetet "illik" várni a dologgal..
2013. jan. 13. 23:11
 3/9 anonim ***** válasza:

1 hónap volt nekem a legrövidebb és ez bejött.

24f

2013. jan. 13. 23:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ, hogy előtte mennyire ismerte már egymást a két fél. Ha friss ismeretség és randin ismerkedés történik, akkor valóban korai az elsők egyikén szexelni, viszont ha már jobban ismeritek egymást korábbról, csak most vágtatok bele a randizgatós témába, akkor az első sem korai, de ha az neked meredek, akkor 2. vagy 3. alkalommal már simán mehet.
2013. jan. 13. 23:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Második vagy 3. alkalom? Fú nekem az tuti nem menne,még ha egy adonisz lenne is az illető. De köszi mindenkinek az érett válaszokat :)!
2013. jan. 13. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez csak arra az esetre vonatkozott, ha már jól ismered az illetőt.

Hogy más esetekben milyen gyakorlatot követnék, azt nem tudom... Valahogy nekem mindig úgy sikerült, hogy már eléggé közel kerültünk egymáshoz, mire tényleges randira került a sor, így a bizalom és a kötődés már megalapozott volt.

2013. jan. 13. 23:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Értelek.Akkor te szerencsés vagy :)!
2013. jan. 13. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is bizalom kell hozzá, egy hónap szerintem már elfogadható (ha heti kettőnél mondjuk azért többet találkoztok, és tartalmasan töltitek el az időt, vagyis tényleg ismerkedtek, nem csak úgy elvagytok).

24/N

2013. jan. 14. 01:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen,egyébként azt gondolom,hogy gyakran kell találkozni,tartalmas programokat szervezni és ha szinte minden nap vagy hetente többször is találkozunk,azért a bizalom ki tud alakulni. De amúgy szerintetek melyik pasi vár egy hónapot az első szexre? Mert én ilyennel még nem találkoztam,bár jó lenne :)!
2013. jan. 14. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!