Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék vele együtt lenni? (F/20)
A történet annyi, hogy egy társkeresőn megismertem egy gyönyörű 35 éves nőt. A probléma annyi, hogy van gyereke, és férje... Ellaposodott a kapcsolatuk, de a gyerek miatt nem akar válni... Ezért csak laza kapcsit keres.
Hozzájuk nem mehetünk a család miatt, viszont én meg mivel faterommal élek, picit kínosan érezném magam, hogy egy 35 éves nőt cipelek fel magamhoz...
Szobát kivenni meg nem szeretnék, mert még egyszer-egyszer beleférni, de én hosszabb távra tervezném ezt a dolgot, mert valami nagyon megfogott ebben a nőben!
Szerintetek hova kéne mennem vele? Valaki, valami ötlet?
jön a nyár, lehet kimozdulni. Bár még vagy 3 hónap mire jó idő lesz...
A szoba az kicsit húzós lenne szerintem 3-5 ezer között van településtől függően, ha heti 1-el számolsz az is már egy huszas, az meg azért nem kevés.
Te szerencsés helyzetben vagy, hogy csak fateroddal laksz, őt azért el-el lehet zavarni, megmondod neki, hogy feljönne a csajod, nem kell azt tudni hogy egy harmincas nő az. Én szülőkkel plusz két tesóval voltam ilyen szituban, őket aztán pláne nem lehetett elküldeni, valaki úgyis mindig otthon volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!