Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már három hónapja együtt vagyok a barátommal, de nem nagyon szoktunk kimozdulni, randizni. Mit gondoltok ez baj?
köszönöm a válaszokat:)
az elsőnek mondanám, hogy attól, hogy sokat vagyunk eggyütt még ugyanúgy vagyunk a barátainkkal és persze részt veszünk a közösségi életben,
az utolsó kettőnek pedig köszönöm a választ de sajnos az a gondom h nem nagyon merek ilyesmiről beszélni, pedig mindent megbeszélünk egymással, de én nem tudok olyan könnyen beszélni ilyesmiről, már az is nehezen ment hogy kimondjam szeretem. ÉS mégis hogy kéne elmondanom neki? Így is rengeteg mindent tesz értem és nem akarok neki gondot okozni
"Pál, azon gondolkoztam, hogy te vajon olyan igazi randiknak tartod-e, amikor időt töltünk együtt. Nagyon szeretek veled lenni bárhol és bármikor, de ha van kedved, elmehetnénk együtt valamikor egy sütire/teára/moziba. Van kedved? :3"
Nincs ebben semmi extra, ez csak egyszerű beszélgetés, nem problémázás. Ha nem tudsz megbeszélni vele dolgokat, amik eszedbe jutnak, nagyon rövidéletű lesz a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!