Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok? Én egy 14 éves fiú vagyok és úgy érzem szerelmes lettem egy lányba. Például hogyha meglátom boldogan érzem magam, hevesebben dobog a szívem. Ez szerelem? Nem túl korai ez még?
Van valami tippetek, hogy hogy ismerkedhetnék jobban meg a lánnyal? Azért kérdezem mert eddig nem nagyon beszélgettünk, de szerintem észrevette, hogy sűrűn nézem.
Egyébként egyidős velem.
Hamarosan itt az iskola...
Egy iskolába jártok?
Értem...
Nos adok tippeket:
Először is, közeledj valahogy a lányhoz, ha lehet személyesen...
Ha engedi, hogy közeledj, akkor könnyebb a dogod, de még nem nyertél!
Beszélj vele sokat, hívd el sétálni, egy kis fagyizásra, ajánld fel, azt hogy segítesz, ha valamit nem tud megoldni...Pl, menjetek el könyvtárba, és oldjátok meg közösen a házi feladatokat...
Ne akarj nagymenő lenni, mert a lányok nem szeretik, ha erőltetik ezt...
Légy ápolt, rendezett, tiszta...
Ha kicsit összemelegedtetek és azt érzed, hogy eljött az idő lépj. Pl adj neki egy levelet félbehajtva, de te írd meg az érzéseid...de ne azt írd, hogy hű de már szeretlek, stb. Csak mond el, hogy szeretnéd megismerni őt...vagy beszélj vele személyesen...az a legjobb.
Ha van bnőd, a haverokat felejsd el!!!
Tőrődj a lánnyal, tiszteld, mert ők pont ezt szereik...a melegséget
Hallod ezek a fenőttek mindig lelövik a poént
Hagyd inkább azt hogy igazi szerelem vagy nem igazi, ne akarj tökéletes lenni, ha jól érzed magad igy akkor mindegy hogy igazi vagy akármi
És nem korai! :) Ezek csak számok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!