Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 177 cm-es magassághoz egy nőnél, mit szóltok pasik?
#12-es! Meg tudod, csak előtte le kell guggolnod :D
Most az alacsony lányok élik fénykorukat. A fiúk 14évesen 190 centisek, a lányok maximum 160ra nőnek és 12évesen már akkora mellük van, mint egy 20 éves lánynak. "Korcsosul" az emberiség, ez ellen nem lehet mit tenni. Az alacsony lányok szerintem elérhetőbbek egy átlagos fiúnak. Ahogy előttem is írta a 12-es válaszoló, az alacsony lányoknak is bejönnek a magas pasik és ők általában jobban kimutatják ezt. A magas, szép lányokról (főleg ha ad magára és normálisan fel is öltözik), sajnos az jön le a mai fiataloknak hogy nagyképű ri.banc. Holott lehet, hogy pont nem az, mert nem adja könnyen magát. Kicsit elkanyarodtam a témától. A 177cm teljesen korrekt magasság! Te szenvedsz, hogy találj egy magas, jóképű pasit. A férfiak többsége (köztük én is sajnos) meg azért szenved, hogy találjon egy normális, értelmes, nem nyávogós lányt aki nem foglalt :D
én pl.:185cm vagyok de volt már alacsony és magas barátnőm is de nekem sose a magasság számított hanem hogy megfogjon benne valami
20/F
Ideális. Röviden és tömören megfogalmazva. Ha a testsúlya sincs több, mint 70 kg és beszélgetni is lehet vele, nos nekem ilyen az ideálom a 190 cm-hez.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!