Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dávid 03 kérdése:
Mit szóltok az internetes társkereső oldalakhoz? Szeretnék egy, lánnyal megismerkedni, én szórakozóhelyekre nem járok
Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 17:03
1/13 Vicuska87 válasza:
Hát nem egy készpénz!
Sok a kamu dolog, a ferde hajlamú ember, és rengeteg átverés van!
Én nem próbálkoznék ott boztos!
2/13 anonim válasza:
A itt simábban lehet ismerkedni :D.
3/13 anonim válasza:
Az a baj h szinte csak alapdolgokat tudsz megnézni mindenhol, nagyon sok a fizetős, és fizetés nélkül alig látsz valamit.
4/13 anonim válasza:
Én soha nem próbálkoznék ott. De te tudod. Olyanok ott az emberek mintha "áruk" lennének, tök megalázó szerintem, 24F
5/13 anonim válasza:
Társkeresőn csak akkor méltatnak válaszra a lányok, ha a képeiden eszméletlenül jóképű vagy. Máskülönben el se olvassák, amit írsz.
6/13 anonim válasza:
Én hülye marha, 2 évig próbálkoztam társkeresőkön, 2 évig!!
Max a duci vagy rondácskább lányok keresnek ott kapcsolatot.
A másik meg tényleg az, hogy ha nem vagy eszméletlen jóképű nem kapsz választ.
7/13 A kérdező kommentje:
akkor szerintetek hol tudnék ismerkedni lányokkal,odamegyek udvarolni,van bátorságom stb
2012. nov. 20. 17:15
8/13 anonim válasza:
szerintem szerezz munkát külföldön és menj el ebből az országból, ott minden téren jobb lesz.
9/13 anonim válasza:
Én már próbáltam párszor,vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban.Vannak kamu emberek,ezekkel jobb vigyázni.Ha nincs fent képed,szóba se állnak veled.
Esetleg érdemes különböző fórumokra felnézni,hátha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!