Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon nagy baj az ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy baj az ha a lány magasabb nálam? (fiú vok) Jah és még nem a barátnőm

Figyelt kérdés
2008. jún. 1. 17:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
hany centi vagy??? haat en sem szeretem az alacsony pasikat. bar volt egy pasim az elso nagy szerelem o velem egy magas votl sosem szerette ha mags sarkut vettem fel mert akkor en voltam magasabb, de olyan gyonyoru szep kek szeme volt sotet barna hajjal, h azt nem lehetett visszautasitani. de alapjaraton igen ez az elso amit megnezek, majd utana a kisugarzasa. volt olyan h azert kosaraztam ki vkit pedig aranyos rendes meg miegymas volt mert alacsony volt hozzam. sajnos mi nok mi sem vagyunk neha egyszeruek de azert titeket pasikat is nehez kiismerni.
2008. jún. 2. 05:47
 12/18 anonim válasza:
ez szerintem is nagyon csaj függő, én 166 cm vok, a legtöbb csajt zavarja, ergo keress alacsonyabbat (van bőven), vagy olyat akit nem zavar, volt már dolgom modellalkatú gyönyörű csajjal, aki több mint 10cm-vel volt magasabb nálam és imádott, szerintem tök nagy presztízs h a csaj qrva jól néz ki, sokkal magasabb nálad és úgy vonulgatsz vele :D én élvezem, de ízlés dolga
2008. jún. 2. 12:31
 13/18 A kérdező kommentje:
156 cm vok sacra (14 éves vok) ő meg nem naon tom mert külföldön lakik kb 170-175cm :D
2008. jún. 2. 13:04
 14/18 anonim ***** válasza:
14 évesen még bőven nőhetsz.
2008. jún. 2. 16:25
 15/18 A kérdező kommentje:

Valamelyik kommentelő Írta h "megszólnak e érte az utszán?"

Hát ha megszólnának is szarnám le még ha a haverok azt is még ha szülők akkor is. Megszólásokat nagy ívből szarom le :D

2008. júl. 28. 05:39
 16/18 anonim válasza:

Szerintem nem nagy gáz..én 155cm vok (12éves) a csajom 164cm(13éves) és soha nem szóltak még meg sőt ha lábujjhegyre állok még le se kell hajolni hogy megcsókoljon :p XD

Amugy sztem kajak nem gáz nem baj az nem az határozza meg a szerelmet ...akinek meg nem tetszik azt le kell szarni

mondjuk nálunk még nem volt ilyen

2009. dec. 25. 22:58
 17/18 anonim válasza:
(Én irtam az előtőt is ) csak annyit szreetnék még hozáfűzni hogy a volt pasija meg 151cm volt ,és volt olyan eset hogy a pasihval sétáltak egy ilyen gát szerűségen és a pasi megakarta csókolni a csajt és akk annyira próbálta elérni a csaj száját h beleesett a vizbe ,ez már gáz volt(szal azért nem jó az olyan nagy külömbség max a 10-11 cm az még elmegy ...)
2009. dec. 25. 23:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj. Sok magas lány nem elég biztos magában. Mutasd meg neki, hogy így is meg tudod védeni. Én nagyon magas vagyok, de a még magasabb lányok tetszenek.
2013. okt. 6. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!