Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy baj az ha a lány magasabb nálam? (fiú vok)
Jah és még nem a barátnőm
Ez szokás dolga. Legtöbb embernél fontos. Ha föltetted a kérdést, akkor valószínű valahol Téged is zavar.
Mondjuk én majd 2 méter vagyok, szóval ilyen problémám még nem volt :)
2008. jún. 1. 17:31
2/18 A kérdező kommentje:
Hát engen nagyon zavar h kicsi vok :D
Nálam is egy-két centivel alacsonabb a barátom, ha magassarkút húzok. Ha nem túl feltűnő, egyáltalán nem baj. :) Meg ha a lányt nem zavarja, akkor főleg nem. :)
2008. jún. 1. 17:43
4/18 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne ha csak ennyi lenne de sajnos azs se tom menyivel magasabb mert külföldön él keveset tok angolból még 14 évesen főleg
Pár centi nem gáz, max alány nem visel tűsarkút.
Velem akart egy srác járni, aki kb 15-20 centivel alacsonyabb volt nálam, és közölte velem, hogy max nem hordok magassarkút, mert ha az van rajtam, nem mer mellém állni. Mivel nekem nem jött be, nemet mondtam. Igaz a magasság is közrejátszott.
Viszont metrón egyszer láttam egy kb 2 méteres csajt és kb 160 cm magas pasival. a csaj lehajolt hozzá a csókért. Vicces látvány volt, nekik nem számított.
Ez is nsgyon egyénfüggő ;)
2008. jún. 1. 18:59
6/18 anonim válasza:
figyelj én 166 cm magas vagyok és 16 leszek...és volt már 4-5 csajjal úgy h tetszettünk egymásnak de nem akartak járni velem mert alacsonyabb vagyok náluk pedig cask olyan 5-10 cm volt a különbség...hát sajnáltam de ez van...találtam magamnak egy alacsonyabb csajt és vele is naon jó minden...szal majd te is találsz...de van olyan ismerősöm ahol a casj magasabb 10 cm-vel...szóval ez inkább casj függő...van aki azt mondja mind1 ha szereti van aki meg azt mondja h biztonságba érzi magát ha nagyobb a pasi vag yazt szereti...legjobb ha megkérdezed tőle minél előbb...
2008. jún. 1. 19:17
nekem első látásra fontos h magasabb legyen nálam... de ha jófej, akkor nem zavar, ha alacsonyabb pár centivel... amúgy meg ha nem jön össze, vannak nálad alacsonyabb lányok, akik nagyon szépek.
2008. jún. 1. 19:19
8/18 A kérdező kommentje:
Ha neked nem baj meg neki sem akkor semmi gond. Én pl. az alacsonyabb fiúkat jobban szeretem. Dehát kinek mi...
2008. jún. 1. 22:00
Két dolgot tisztázzál:
- őt zavarja-e?
- el bírjátok-e viselni, ha ezért "megszólnak" titeket?
Ha mindkét válasz kedvező, akkor hajrá!
2008. jún. 1. 22:48
Kapcsolódó kérdések: