Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiú is utálja a tini csajokat, mert annyira fenn hordják az orrukat a mai lányok?
Ember, gondolkozz már egy kicsit... gyerekekről beszélsz. Én nem értem mit kell kiakadni ezen, 15-17 évesen egyszerű szociológiai és biológiai dolog, hogy mindenki a külsőt nézi, és nem csak a lányok, de a fiúk is. Be akarnak illeszkedni, azt akarják, hogy felnézzenek rájuk és menők legyenek - majd kinövik és kész. Nem kell éretlen tinilányokkal kezdeni, meg 15 évesen "párkapcsolatozni" és akkor nem lesznek ilyen problémák.
Plusz, a kedves csúnya lányokat ugyanúgy lenézik és megalázzák - tudom, mert pár éve az voltam még.
Pofára lettél ejtve párszor, nem? Szerintem csillapodj le, utálhatod őket, nem lesz jobb a helyzeted. Azt azért nem mondtam volna, hogy megérdemelnék, hogy megerőszakolják...
14.45ös kommentet olvasd el párszor, abban van a legtöbb igazság!
Sajnos nem tusz ezellen semmit csinálni, max felidegesíted magad, de az neked lesz rossz.
Egyébként nem csak a tini csajokkal van ez így, nem vagyok rémronda csaj, inkább átlagnak mondanám magam, de kaptam már pár beszólást én is tini fiúktól. Igen nagyon szarul esett, de túljutottam rajta..
Egyébként az ilyen lányok valószínűleg nem lángész típusúak, úgyhogy mondhatni jobban is jársz, hogy nem kaptad meg őket. Egyébként szerintem legyél türelmes, idővel majd alakul a dolog!
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!