Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más fiú is utálja a tini...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más fiú is utálja a tini csajokat, mert annyira fenn hordják az orrukat a mai lányok?

Figyelt kérdés
Nem értem mi van ezekkel, de totál kiábrándító, tiszta pech, hogy ilyenek a mai lányok, komolyan érdemesebb már prostizni is, ott legalább azt kapod, amit kérsz. Ezek meg úgyis csak a jó pasikkal lófrálnak meg lenézik a csúnya, kedves fiúkat.
2013. jan. 13. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Kiábrándító nemde?
2013. jan. 13. 14:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Engem a stílusuk irritál. Persze tisztelet a kivételnek, de a legtöbb valóban idegesítő.
2013. jan. 13. 14:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem ott lett elrontva, hogy a szüleik nem adtak nekik egy pár hatalmas pofont, hogy el lettek kényeztetve, hogy azt nevelték beléjük, hogy milyen szépek és, milyen csodásak csak, mert lányok. Jó lenne már, ha valaki móresre tanítaná őket, de ha ezek így folytatják úgyis valami gyilkos fiú kezében kötnek ki, aki megveri őket vagy valaki megerőszakolja őket buliban. Meg is érdemlik.
2013. jan. 13. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Már bocs de egyet értek 2-el mert mi is mondjuk a tini pasikra milyen nagyképűek! vannak ilyen lányok és ilyen fiúk! de Vannak olyanok is akik a nagylelkű pasik jönnek be! Meg szívesen látnék rólad képet! És nem minden lány olyan mint amilyet most le írtál!
2013. jan. 13. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Ember, gondolkozz már egy kicsit... gyerekekről beszélsz. Én nem értem mit kell kiakadni ezen, 15-17 évesen egyszerű szociológiai és biológiai dolog, hogy mindenki a külsőt nézi, és nem csak a lányok, de a fiúk is. Be akarnak illeszkedni, azt akarják, hogy felnézzenek rájuk és menők legyenek - majd kinövik és kész. Nem kell éretlen tinilányokkal kezdeni, meg 15 évesen "párkapcsolatozni" és akkor nem lesznek ilyen problémák.

Plusz, a kedves csúnya lányokat ugyanúgy lenézik és megalázzák - tudom, mert pár éve az voltam még.

2013. jan. 13. 14:45
 6/6 anonim válasza:

Pofára lettél ejtve párszor, nem? Szerintem csillapodj le, utálhatod őket, nem lesz jobb a helyzeted. Azt azért nem mondtam volna, hogy megérdemelnék, hogy megerőszakolják...

14.45ös kommentet olvasd el párszor, abban van a legtöbb igazság!

Sajnos nem tusz ezellen semmit csinálni, max felidegesíted magad, de az neked lesz rossz.

Egyébként nem csak a tini csajokkal van ez így, nem vagyok rémronda csaj, inkább átlagnak mondanám magam, de kaptam már pár beszólást én is tini fiúktól. Igen nagyon szarul esett, de túljutottam rajta..

Egyébként az ilyen lányok valószínűleg nem lángész típusúak, úgyhogy mondhatni jobban is jársz, hogy nem kaptad meg őket. Egyébként szerintem legyél türelmes, idővel majd alakul a dolog!

17L

2013. jan. 13. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!