Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek az ilyet? (fiúk)
Ha ezt írja h : "amúgy jól is nézel ki nemazért csak ja " ebből azt érti hogy tetszek neki?
És az gáázos ha mindig írok neki msnen meg kommentárt írok neki myvip-en?Nem nagyon erőőszakos ez?
Szerintetek lehet ebből valami így még?
PLS segíítsetek!!
kb 2hete de úgy hogy ő kezdett el nekem írni még myvipen aztán megin írt msn-en de azóta kb 3szor csak én írtam neki..én 15/L ő 17/F
ez így ahogy van nemjó???:S
Nyugodj meg. Még csak épphogy elkezdett flörtölni és te már a falat kaparászod. Nem vagy nyomulós, nem vagy erőszakos és nincs gázos (omg) abban, ami történt. Ahogy előttem is írták, szerintem is holnap várd meg, amíg ő ír rád. De ha esetleg, ne adj ég, mégsem ír rád, ne ess kétségbe.
"amúgy jól is nézel ki nemazért csak ja " - mondjuk ezen kicsit nevettem, de egyértelmű, hogy tetszel neki.
Sárky
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!