Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szeretitek az ilyet?
Figyelt kérdés
Szeretitek, ha egy srác kerek-perec megmondja, hogy mit érez, és, hogy mik az esélyei? Nem pedig minden partin a seggetekben van?2010. ápr. 9. 22:58
1/6 anonim válasza:
Szerintem szeretik ha a seggükbe van.
2/6 anonim válasza:
Inkább mondja meg vagy utáljon rá.
3/6 anonim válasza:
Miért neked a srác minden partin a seggedbe van?Jól birja levegővel:D:D:D
4/6 anonim válasza:
Igen, szeretem, vagy utaljon rá konkrétan. Egyik kedves barátom is így közeledett, egyértelmű utalást tett, ha nem tett volna nem vettem volna észre a dolgot, mert barátként imádom őt, de nem tudom rá férfiként nézni és így megmaradt a barátság, nem kell futnia egy olyan ember után, aki csak barátként szereti. Ezerszer korrektebb, mint aki a nyakadon lóg.
5/6 anonim válasza:
én azt szeretem ha hagyja hogy hiányozzon nekem. ha nincs mindig velem,de akkor érzem hogy hiányzik. ne beszéljen,inkább cselekedjen.
6/6 anonim válasza:
inkább mondja de meg de ha lehet választani ak inkább mutassa ki, viszont a ha mindig a seggembe lenne azt nagyon utálnám. valószínű megis unnam pár hónap alatt (avgy hét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!