Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta már meg az igazit, honnan vettétek észre, mi a nemetek, és hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 19:13
1/8 anonim válasza:
Én már megtaláltam itt GyiKen vettem öt észre ő a lány a korunk nem mérvadó, de már csak az utolsó "simitások" hiányoztak a kapocsalthoz. :)
2/8 anonim válasza:
Erre nincs, szabály, vagy törvényszerűség. az az igazi, akivel jól érzed magad, akiben megbízol, és oylannyira, ohgy akár az életedet is leélld vele. az hogy igazi e valaki nem derül ki pár hünap járásból ez tuti. évek kellenek hogy minden apróságot megtudj a másikról, és azokkal együtt us tudd őt szeretni :)
én nemtaláltam még iylen lányt. mindenkiből hiányzik valami...sokszor gondolkodom, hogy az eddigi barátnőim csak jó, meg egy kcisi rosz is (:L) tulajdonságait össze kéne gyurni, és akkor lenne egy tökéletes nő---:D
jó ez azért elég morbid volt, de ez van
22/F
3/8 anonim válasza:
Én megtaláltam. Onnan, hogy senki mással nem tudom elképzelni az életem.
21/N
4/8 anonim válasza:
Hópihével egy felé gondolkodunk, én is megtaláltam, meg is volt, el is vesztettem, onnantól kezdve legfeljebb béna kis próbálkozásaim voltak, mert hódítás közben rájöttem, hogy nekem csak ő kell, akinél előzőleg elb.sztam. És ez tart már másfél éve, de úgy érzem, még tovább is fog..20f
5/8 anonim válasza:
Ugyanaz a helyzet, mint 4-esnél. 21/F
6/8 A kérdező kommentje:
És nálam is..
2013. jan. 12. 19:30
7/8 anonim válasza:
Azért ne adjátok fel, mert ki tudja... Találhattok még olyan lányt, akiről szintén azt fogjátok gondolni, hogy "ő az igazi"... És ha megtaláljátok, azt fogjátok mondani, hogy nem cserélnétek le a korábbiak közül egyikre sem. Sok sikert!
8/8 anonim válasza:
én már IGEN :)
és kívánom mindenkinek, hogy egyszer mindenkinek sikerüljön rátalálnia az IGAZIRA! ;) 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!