Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged, ha ismerkednél egy fiúval, és kiderülne, hogy vak. Zavarna? (20f)
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 10:12
41/43 anonim válasza:
Én most éppen ebben a helyzetben vagyok, igaz még élőben nem találkoztunk =) Tök jófej srác, mindenről el tudunk beszélgetni. De nem tudom élőben milyen lenne, biztos tényleg kicsit fura, hogy egy csomó dologgal ami nekünk látóknak tök természetes azzal ő nem tud mit kezdeni.
42/43 anonim válasza:
A családomban is van egy vak unokatesóm, 18 éves, és van barátnője, aki látó. Remekül megvannak.
Engem nem zavarna szerintem, amíg értelmes, vicces, kedves és udvarias. Közöld a legelején, úgyis visszautasít a leányzó, ha neki nem pálya a dolog.
Csak bátran, egyszer megtalálod a párod. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!