Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Téged, ha ismerkednél egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged, ha ismerkednél egy fiúval, és kiderülne, hogy vak. Zavarna? (20f)

Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 10:12
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
15%
Nem veszitek észre, hogy be vagytok csapva, mert a VAK nemhogy nem lát, de a MONITORT SE TUDJA ELOLVASNI? tehát erre a kommentekre SE TUD VÁLASZOLNI EGYEDÜL!
2013. jan. 12. 11:38
 22/43 anonim ***** válasza:

utolsó - van felolvasó progi :D

amúgy meg mittomén...úgy direktbe nem kezdenék ki egy vak emberrel, de ha barátság van és abból alakul ki valami, akkor lehetséges

2013. jan. 12. 12:12
 23/43 anonim ***** válasza:

Tényleg undorító világban élünk...

Szoktam látni vak embereket sétálni a városban, tök egyedül, esetleg vakvezető kutyával. Nem sűrűn látom, hogy fogná bárki is a kezüket. Ebből valamiért arra következtetek, hogy tökéletesen el tudják látni magukat, és teljes életet élnek. Ha nem így lenne, nem mernének kimozdulni a lakásból, folyton igényelnék, hogy legyen mellettük valaki, aki vigyáz rájuk.

Kérdező... Vannak még lányok, akiknek az a legfontosabb, hogy a személyiséged lenyűgözze őket, illetve hogy a lelked jó legyen, és megadd nekik azt az érzelmi biztonságot, amire szükségük van. Ha ezek megvannak, nem számít, hogy milyen magas vagy, milyen színű a hajad, vagy hogy nem látsz. Meg fogod találni a hozzád illő lányt, csak idő kérdése minden.

2013. jan. 12. 13:20
 24/43 anonim ***** válasza:
nem tartom őket rosszabnak az átlagnál és készséggel elismerem hogy lehet jóval értékesebb ember mint én ennek ellenére nem hinném hogy járnék vak pasival, most lehetne magyarázni az életstílusommal meg miegymással de arra senki nem kíváncsi egyszerűen nem és kész ha ez akkora bűn pontozzatok le
2013. jan. 12. 13:30
 25/43 anonim ***** válasza:
0%

24

Nem is értem mit keresel egy ilyen kérdésnél. Szerintem jobban teszed ha a konditerembe a fehérjét és kalóriát számolgató, "okos" emberekhez csatlakozz, oda való vagy, de nem egy olyan helyre ahol olyan emberek beszélgetnek, aki tudják mi az hogy szív, lélek és egyebek.

2013. jan. 12. 13:34
 26/43 anonim ***** válasza:

azért kicsit túlzás,ami ennél a kérdésnél folyik:D sajnos, vagy nem sajnos, egy vak ember fizikailag nem teljes értékű. aki ebbe beleköt,az nem sűrűn járt biológia órára. ettől függetlenül még élhet teljes értékű életet,persze.

egyébként, kérdésedre válaszolva: engem zavarna.

2013. jan. 12. 14:12
 27/43 anonim ***** válasza:

26

Orvosira járok, úgy gondolom ott biológiából nincs hiány. És továbbra is fenntartom, hogy egy vak ember is élhet ugyanolyan teljes értékű életet, mint bárki más.

2013. jan. 12. 15:11
 28/43 anonim ***** válasza:
Dehát már hogy tudna teljes körű életet élni, ha egyszer a világról szerzett információ 80%-a a szemen keresztül jut az agyba?
2013. jan. 12. 15:16
 29/43 anonim ***** válasza:

Bocsesz, gyorsan futottam át amit írtál, mert szerinted is élhet teljes értékű életet, így nem sok értelme van a válaszomnak. Azon lehetne vitatkozni, hogy fizikailag mennyire tekinthető teljesnek. Nyilván vannak dolgok, amire ő nem képes. Viszont szerintem ez nem sokat befolyásol az együttléten. Nyilván szabadidőben nem kiállításokra fognak járni, de ugyanúgy szórakozhat mint bárki más. Pl. egy buliba egyszer lejött egy csoport, akik közül mind siketek voltak, és jól érezték magukat. Mert bár nem hallották a zenét, de érezték a testükben a dübögést.

Ha nem fordul magába, nem érzi magát jóval kevesebbnek másoknál, ugyanolyan felszabadultan tud élni mint a többi ember.

Hozzáteszem rengeteg fizikailag ép ember van, csak éppen agyban hibásak. Nálam az utóbbiak sokkal kevesebb eséllyel indulnak.

2013. jan. 12. 15:19
 30/43 anonim ***** válasza:
27-látom orvosin szövegértést nem tanítanak.
2013. jan. 12. 15:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!