Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Téged, ha ismerkednél egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged, ha ismerkednél egy fiúval, és kiderülne, hogy vak. Zavarna? (20f)

Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 10:12
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
no,mégis.szorri!
2013. jan. 12. 15:20
 32/43 anonim ***** válasza:
25 a szív és lélek ahogy mondod önmagában ész nélkül a legártalmasabb dolog a világon, "imádom" az olyan embereket akik írtózatos túlbuzgóságukban épp azt teszik tönkre amiért harcolnak csak a kicsi agyukkal ezt nem fogják fel. Persze, szükség van megértésre, empátiára és segíteni akarásra de ezek mellett az ésszerűséget ne zárjuk már ki, bocs ha nem egy vak emberrel akarok barlangászni, terepbicajozni, sielni, kirándulni stb. versenyszerűen sportolok és szeretem a szabadidőm az erdőbe tölteni épp ezért az is zavarna ha a pasi lusta ezért is lelketlen vagyok?
2013. jan. 12. 17:08
 33/43 anonim ***** válasza:

32

Már bocsi, de számomra egy tartalmas ember és annak érintése, közelsége többet ér, mint az általad felsorolt sportok bármelyike amit akár egyedül is kitudok vitelezni, ha arra támad kedvem.

2013. jan. 12. 17:18
 34/43 anonim ***** válasza:
nem zavarna, kerekes székben levő sem zavar. 18 lány
2013. jan. 12. 18:45
 35/43 anonim ***** válasza:

33 semmi gond, megbocsátok. Ha meg képes lennél egyedül barlangászni jobb is ha inkább maradsz a szobába ücsürögni...

viccet flretéve értem mit akarsz mondani, de különbözünk nekem meg az a fontos hogy ki tudja mozdulni a párommal

2013. jan. 12. 19:45
 36/43 anonim ***** válasza:

Nem zavarna,de először nem tudnám,hogy kezeljem a helyzetet. Ha bejön nekem,akkor ez egyáltalán nem számít.

19/L

2013. jan. 16. 23:42
 37/43 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. Igazából szerintem nehéz megoldani az ismerkedést, ezért is nehezebb egy vaknak párt találnia. Hisz lássuk be: a csajok inkább szeretik ha a srác kezdeményez. És mivel egy vak ember nem látja, melyik csajnak jön be, melyik flörtöl vele, így nehéz pont beletrafálni a megfelelő lányba. De egyébként ha megvan a módszer rá, nem hiszem hogy van olyan lány, akit zavarna, ha egyébként jófej, jól néz ki, és kialakul köztük a szimpátia.
2013. jan. 16. 23:48
 38/43 anonim ***** válasza:

Nem zavarna, szerintem. De őszintén, nem azért, hogy megbántsalak, de jelen helyzetemben nem tudnék elképzelni vele egy komolyabb lélegzetű kapcsolatot. Nekem kell az, hogy néha összebújjunk és megnézzünk egy filmet, vagy hogy néha idiótaságokat rajzoljak neki, és azt adjam ajándékba. Egy csomó vizuális dolgot szeretek csinálni (pl kiülni egy parkba, és csak nézelődni vele, vagy akármi hasonlót). Nyilván, ha olyan ember lennél, akivel- mindezt leszámítva- nagyon jól érezném magam, beléd tudnék szeretni, a vakság ebben nem akadályozna meg, nyilván. És persze, midnezen, eddig felsorolt elfoglaltság helyett tudnánk egy csomó mást kitalálni, ez sem kérdés. De persze, így elméletben könnyű beszélni. Élőben teljesen más minden dolog.

Amúgy, szerintem se lehet akkora nagy akadály a vakság az életmódban. Pláne, ha egész kicsi kora óta, netalán születésétől kezdve vak. Akkor eleve ebben nevelkedett, neki ez a mindennapi, nyilván megtanult így élni. Akárcsak a siketek, vagy a tolószékesek, stb. Azoknak nehezebb (és azok családjának), akik szellemi fogyatékosok, én amondó vagyok. Bár persze, nyilván Nick Vujicic-nak sincs egyszerű dolga...

http://www.youtube.com/watch?v=WmMenUD0pf8

2013. jan. 16. 23:49
 39/43 anonim ***** válasza:
0%
Az oké, hogy vak vagy, de hogy a ku.va anyádba olvasod el?
2013. jan. 17. 05:42
 40/43 anonim ***** válasza:

Igen, teljes értékű emberek, de valahogy az az érzésem, hogy nem látjátok át a dolog lényegét. Lehet, hogy nem jó példa, de nekem volt olyan barátnőm (aztán, élettársam, majd menyasszonyom), aki vega volt és zavart, hogy nem oszthatom meg a "húsélmémyeimet" vele. Zavart, nem kicsit!

Megkérdeznéd ezt a srácot, hogy hogy áll rajtad ez a ruha, meg hogy milyen színüre fessétek a szobát, meg hogy milyen lett a hajad, vag hogy elmentek-e moziba? - hogy csak a legbanálisabb példát emeljem ki…

Szóval, barátkozni lehet vele, de előbb utóbb Te éreznéd magad fur(cs)án, majd nem jól és ennek nem jó vége lenne - szerintem.

2013. jan. 17. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!