Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek most mivan? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mivan? Én nem értem.

Figyelt kérdés

Ezek az előzmények : http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

S most volt egy olyan,hogy tegnap este :)s voltunk házibuliban...s ugye ott volt ez a fiú is,elkezdtünk alkohollal játszani olyan pörgetőset,ez a bizonyos fiú rengetegszer arra pörgetett,hogy mindketten igyatok,s mindig velem akart inni. Picit becsiptünk,én szokásomhoz hiven mindenkivel hülyültem,ez a fiú meg átlagában véve jött utánam...aztán leültünk az ágyra,betakaróztunk pokróccal,s én rádőltem,ő simogatott,puszilgatott...1x már majdnem csókolóztunk :). Lassan arra járt az idő,hogy haza kell mennem...s egy fiú akinek tetszek oda hivott,hogy ez most mi? mert neki az a fiú azt mondta,h nem járna velem. Viszont szóltam neki,hogy megyek haza,s ő rögtön azt mondta,h MEGYÜNK haza :) mindenki egyszerre indult el,de mi előre mentünk. S olyan jól elvoltunk :) A ház előtt is úgy éreztem,h alig bir elmenni,3puszit is adott :D S nemtudom megérteni,hétköznap egyáltalán nem keres,viszont 7végén általában hazakisér, akk rengeteget vagyunk együtt. Mit csináljak? Tudom,h hosszúra sikeredett,de nemtudtam rövidebben leirni :p

2013. jan. 12. 09:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Neharagudj de lehet hogy csak szexre kellenél neki vagy csak játszik veled :( szerintem állj elé és kérdezz rá a dologra hogy ő mit vár ettől a "kapcsolattól" és hogy te hogy érzel .
2013. jan. 12. 10:05
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem sem akarhat sokkal többet testi kapcsolatnál.. ha komoly kapcsolatot keresne akkor nem csak hétvégén érdeklődne utánad, hanem minden nap..!!! szerintem csak kihasználna..
2013. jan. 12. 10:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Ck az a baj,h én teljesen úgy ismertem meg,hogy ő nem olyan...szóval ő nem szokott játszani a lányokkal,s tudtommal még nem is volt lánnyal,igaz van ideje,hisz idén lesz 18.
2013. jan. 12. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezz rá... :) az egy dolog, mit mondott a haverjának. Beszélj vele, ha máshogy nem mered, hétvégén, mikor be van csípve. De legjobb lenne józanon találkoznotok. Kérdezd meg, h eljönne-e veled valahová hétközben. Ha leráz, elég egyértelmű, hogy csak hétvégi partnerként tekint rád.
2013. jan. 12. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!