Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem érdeklem, igaz?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy van egy lány,akivel facen szoktam beszélni(tudom,ha vmi komolyat akarok akkor élőben),de mindig én írok rá és akkor jót beszélünk,viszont ő nem veszi a fáradtságot,hogy írjon...Nem kíváncsi rám,igaz? :(2013. jan. 12. 01:03
2/14 anonim válasza:
Sajnos nem valószínű. Sajnálom, de velem is mindig ez van
3/14 anonim válasza:
hát nem leng túl az érdeklődés jelzője az tuti.
ezentúl csak random üzenetet írj neki,aztán megnézed,hogyan reagál rá.
és ha mostantól számított 2 üzenet váltás után nem hajlandó randizni,akkor időpazarlás.
4/14 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat, én is így gondoltam :(
2013. jan. 12. 01:07
5/14 anonim válasza:
Ha folyton Te írsz rá, akkor nincs ideje rád írni, mert gondolom állandóan írsz neki... Várj egy hetet legalább, ha érdekled, keresni fog. Ha meg nem, akkor sorry...
6/14 A kérdező kommentje:
Kb. 3-4 naponta írok neki,mert érdekel,hogy mi van vele( annak ellenére,hogy soha se lesz az enyém , de pl. tegnap is azt mondta,hogy ma írni fog, és a f@szt írt... :@
2013. jan. 12. 01:16
7/14 anonim válasza:
Mondom várj egy hetet. Amúgy meg a lányokra mindig van aki ír...Van akinek nem is válaszolnak, úgyhogy nem reménytelen...
8/14 anonim válasza:
velem is ez van,csak itt én vagyok a lány,és a fiú nem ír soha,pedig egy csomót áradozott ott nekem,hogy milyen jó velem beszélni és bla bla..
9/14 A kérdező kommentje:
Na ja! Nagyon szép,szóval tuti,hogy mindig egy csomó gyökérrel ír...egyszer régen majdnem jártunk...de még nem voltam elég érett hozzá.Mondjuk még most is gyerekes vagyok,de tudok komoly is lenni xD :D
2013. jan. 12. 01:22
10/14 anonim válasza:
Ha tudnál komoly lenni, nem itt tennél fel kérdéseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!