Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem mertek kezdeményezni egyes esetekben?
Figyelt kérdés
Egyre kevesebben mernek,akarnak kezdeméyezni..de miért??2013. jan. 12. 00:15
21/24 anonim válasza:
Tapasztalat:
Külditek azokat a q*rva jeleket, már-már táblát csináltok, és oda tartjátok a pofánkba de amikor kezdeményezünk:
Jajj bocs, de nem szeretem a rámenős pasikat, nem jössz be, csak barátként tudlak elképzelni...
You know what? F*CKIN F*CK YOURSELF AND YOUR DOG TOO!
22/24 anonim válasza:
Előre is bocsánatot kérek a trágár kifejezésejért, de a f*szom tele van azzal ha négyszemközt kérdezném meg a lányt, hogy el jönne-e randira akkor simán lepattintana. Utána max. két óra múlva rajtam röhögne az egész osztály (nem mintha amúgy is népszerű lennék) arról nem is beszélve, hogy az osztályom tele van izomagyú sutyókkal! A másik ok az, hogy alig tudok beszélni a lányokkal.
23/24 A kérdező kommentje:
20-as nem tudom hogy mernék-e ezen még nem gondolkodtam :) de elviekben a fiúk bátrabbak ;)
2013. jan. 15. 00:04
24/24 anonim válasza:
Nem, nem szeretek. Hogy miért? Mert nem akarom, hogy porig alázzanak a ribancok és még én érezzem magam szarul miatta. Köszönöm szépen, de ebből én nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!