Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért nem mertek kezdemé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem mertek kezdeményezni egyes esetekben?

Figyelt kérdés
Egyre kevesebben mernek,akarnak kezdeméyezni..de miért??

2013. jan. 12. 00:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%
Mert abból mindig csak baj sül ki
2013. jan. 12. 00:30
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
Én egyszerüen félek a visszautasítástól,vagyis inkább attól,hogy a visszautasítás megalázó lesz,mint ahogy egy korábbi válaszoló is írta.Pedig van egy lány akiért oda vagyok de de inkább csak ábrándozok minthogy próbálkozni merjek.
2013. jan. 12. 00:32
 13/24 A kérdező kommentje:
10-es miből gondolod h minden egyes beszélgetés haszontalan lesz?lehet h szerzel egy új barátot
2013. jan. 12. 00:37
 14/24 anonim ***** válasza:

10. vagyok:Van elég barátom már így is.A lányokkal pedig eleve úgy vagyok,hogy mindenképpen pofára esek.Még ha szerelmesek is belém,akkor is én húzom a rövidebbet.Elégszer estem pofára,többet nem kérek belőle.Egyszerűbb az egyedüllét és hasznosabban is eltudom tölteni az időm.

22/F

2013. jan. 12. 00:46
 15/24 anonim ***** válasza:

Én azért, mert tartok a visszautasítástól, az eddigi néhány próbálkozásom nem sült el jól, így visszavonulót fújtam.

(jeee újra tudok válaszokat írni :D)

2013. jan. 12. 00:57
 16/24 anonim ***** válasza:

érdekes kérdés, van akinek nem kell, van aki nem mer, van aki mer de nem tud

az utolsó vagyok én, hiába próbálom, nem úgy veszem észre, hogy ez a nőknek imponálna, inkább olyan ridegek, hogy ÚrIsten ez meg most mit akar?!

2013. jan. 12. 01:26
 17/24 anonim ***** válasza:
67%

Mert a csup@sz tö_öm tele van azzal, hogy akárhányszor kezdeményeztem, mindig a van barátom volt a válasz. És? Nekem meg kutyám- feleltem. Ezután persze joggal küldhettek el a retekbe. Elég! Unom ezt, hogy jeleket küldtök, aztán meg megszívattok, ha odamegyek s röhögtök rajtam a markotokban. Egyszerűen ezért nem kezdeményezek. Egyenrangúság van, nem egyenjogúság, mert olyan sosem lesz ember és ember közt. Szóval ha egyenrangúság van, mi az Istenért vártok mindig arra lányok, hogy mi lépjünk? Lépjetek ti is...néha végre már aknára! :D

F25

2013. jan. 12. 01:30
 18/24 anonim ***** válasza:
mert kegyetlenek a nők,ha kezdeményezünk. Van egy lány, nagyon tetszik, rengeteget beszélgettünk,elmentünk randizni,majd a randi másnapján reggel a fészbukon látom hogy összejött egy iqnuku szoliszökevény "alfával" pedig hozzáteszem a lány okos és értelmes.
2013. jan. 12. 09:12
 19/24 anonim ***** válasza:

Valamiért ezért. Ha egy kis időd van kérdező, hát olvasd el és talán átérzed a helyzetem!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. jan. 12. 10:45
 20/24 anonim ***** válasza:

miért te mernél? :DD

amúgy én kezdeményezek ha megvannak a biztos jelek, addig kezdeményez a faxom :3

2013. jan. 12. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!