Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem mertek kezdeményezni egyes esetekben?
10. vagyok:Van elég barátom már így is.A lányokkal pedig eleve úgy vagyok,hogy mindenképpen pofára esek.Még ha szerelmesek is belém,akkor is én húzom a rövidebbet.Elégszer estem pofára,többet nem kérek belőle.Egyszerűbb az egyedüllét és hasznosabban is eltudom tölteni az időm.
22/F
Én azért, mert tartok a visszautasítástól, az eddigi néhány próbálkozásom nem sült el jól, így visszavonulót fújtam.
(jeee újra tudok válaszokat írni :D)
érdekes kérdés, van akinek nem kell, van aki nem mer, van aki mer de nem tud
az utolsó vagyok én, hiába próbálom, nem úgy veszem észre, hogy ez a nőknek imponálna, inkább olyan ridegek, hogy ÚrIsten ez meg most mit akar?!
Mert a csup@sz tö_öm tele van azzal, hogy akárhányszor kezdeményeztem, mindig a van barátom volt a válasz. És? Nekem meg kutyám- feleltem. Ezután persze joggal küldhettek el a retekbe. Elég! Unom ezt, hogy jeleket küldtök, aztán meg megszívattok, ha odamegyek s röhögtök rajtam a markotokban. Egyszerűen ezért nem kezdeményezek. Egyenrangúság van, nem egyenjogúság, mert olyan sosem lesz ember és ember közt. Szóval ha egyenrangúság van, mi az Istenért vártok mindig arra lányok, hogy mi lépjünk? Lépjetek ti is...néha végre már aknára! :D
F25
Valamiért ezért. Ha egy kis időd van kérdező, hát olvasd el és talán átérzed a helyzetem!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
miért te mernél? :DD
amúgy én kezdeményezek ha megvannak a biztos jelek, addig kezdeményez a faxom :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!