Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet vekony lanyokkal ismerkedni? (tarskeresön is alig vannak)
Mondjuk ilyen igazán vékony, de nem beteges, meg ilyenek azért...
Érdekes, mert az is vékonynak mondja magát akinek van karja sokszor, azt pedig az legtöbbször átlagos, vagy arányos...
Alacsonyba az igazán vékony ritka, bár az a legeslegjobb...170-180 között gyakoribb, vagyis ááh igyisúgyis ritka.
Én most nem szállok senkivel se harcba, de szerintem a 170 centihez az 50 kiló a normális. Én is ennyi vagyok, soha senki nem mondta rólam hogy sovány vagyok, sőt, volt aki megjegyezte hogy még fogyhatnék.. Szóval, szerintem ez az a súly, ahol még lehet fogyni, de hízni már nem.
Ilyen alkatú lányokkal bárhol találkozhatsz egyébként, csak tartsd nyitva a szemed. Viszont ha neked ilyen elvárásaid vannak a lányokkal kapcsolatban, akkor ne csodálkozz ha mi is valami álomalkatú fiúra vágyunk..;)
Hol írtam azt, hogy nem jön be a bögyös?
Persze, hogy bejön, csak nekem vékony fiúként semmi esélyem náluk. Hozzám pont a kérdező által felsorolt kategória illene, és tetszik is.
Tudod azért ritka ez a kategória, mert nem egészséges. Ugyanis se melle, se feneke, ellenben minden bordája kilóg. Cseppet sem nőies. Egy lány általában próbál tenni azért, hogy ne nézzék pasinak, tehát ha nem hízik, akkor izmosít. De akkor "vaskos" lesz a karja, ami ugye hiba.
Én is az anorexiásokat javasolám, őket nem érdekli, ha auschwitzi kissé a megjelenésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!