Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg félreérhető voltam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg félreérhető voltam? 30+ férfiak és nők válaszát várom.

Figyelt kérdés

Egy nemzetközi cégnél dolgozom. A magyarországi fejlesztői csapatnak vagyok a vezetője. A vezető fejlesztőnk, egy amerikai srác. Nagyobb projektek átadásakor szoktunk személyesen találkozni, amikor 1-2 napig Magyarországon van. Egyébként napi kapcsolatban vagyunk online.

A késő őszi - téli időszakunk nagyon húzós volt, sokat éjszakáztunk. Nem egyszer reggel hagytuk abba mindketten a munkát.

Vasárnap szintén éjszakáztunk, hétfőn teljesen kész volt a fáradtságtól. Próbáltam egyben tartani, hordtam neki a kávét, kaját, kerestem neki egy üres tárgyalót, ahol tud egy kicsit pihenni.

Tegnap írtam neki egy üzenetet, hogy köszi a kitartást, boldog vagyok, hogy minden simán ment. Munka után elmegyek semmittenni egy kicsit a városba, van-e kedve velem lógni? Láttam, hogy nincs online, de ez nála nem jelent semmit.

Nem jött válasz, elmentem a belvárosba csavarogni.

Este láttam, hogy bekapcsolt, de nem válaszolt.

Ma délelőtt írt, hogy csak most kapta meg az üzenetet. Köszöni a meghívást, de nem lett volna helyénvaló találkoznunk, mert a barátnője nem díjazta volna...

Tényleg ennyire félreérthető voltam, vagy ő kombinálta túl?

Megjegyzem, hogy férjnél vagyok, ismerik is egymást a céges bulikból, tehát feltételezhette volna, hogy nem randizni hívom.

2013. jan. 11. 22:29
 1/10 anonim ***** válasza:

képzeld magad az ő helyébe

ha neked lenne egy pasid, és ő elhívna csavarogni a városba téged. kb ennyi :)

2013. jan. 11. 22:32
 2/10 okoska31 ***** válasza:

ha tudtad, hogy nem szingli, akkor 4-est javasolhattál volna.

én sem gondolom, hogy egészséges munkán kívül egyébként kapcsolatban lévő embereknek találkozniuk, és csak úgy mászkálni a városban.

plusz azért az amerikaiak elég fejlett ego-val rendelkeznek, ami alapján simán hihette azt, hogy tőle nem is akarhat mást egy nő...:)

bár teszem hozzá, hogy ha itt volt vele a barátnője, akkor nem féltékenységből nem díjazta volna.

2013. jan. 11. 22:33
 3/10 okoska31 ***** válasza:
mielőtt engem is félreértesz: 4-esben való programozást, városnézést:)
2013. jan. 11. 22:34
 4/10 anonim ***** válasza:
ugyan...léptél felé, és visszautasított.Tudod közvetlen kollégát, nem hogy főnökpasit én még életemben nem hívtam csavarogni-de nem is fogok.
2013. jan. 11. 22:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is féreérthető voltál.Az meg,hogy férjed van nem jelent semmit a másik fél szempontjából,mert ugye sokan csalják a házastársat:)

Ja és én se ugrálnék az örömtől,ha a férjem a kolléganőjével lógna csak úgy munka utánn...

30/N

2013. jan. 11. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Egy ilyen ajánlatot valszeg én is félreértettem volna, sztem te is, meg úgy az emberek 99%-a, ehhez még csak amerikai egó sem kell :)

De most már mindegy, szolgáljon tanulságul aztán ennyi. 31/N

2013. jan. 11. 22:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen, ez félreérthető volt szerintem is. Engem taszít az ilyesmi, mikor neki is van valakije, az én barátnőmről is tud, de mégis elhív "lógjunk együtt a városban".

Szerintem ez szánalmas.

28/F

2013. jan. 11. 23:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Közel sem biztos, hogy félreértette. Lehet, hogy ő pontosan tudja, hogy te nem akartál semmit, de a barátnője nem nézte volna jó szemmel, így nem ment volna el.

De mellékesen megjegyzem, hogy nekem az egész sztoriból, ahogy írtad, nem az jött le, hogy neked közömbös...

2013. jan. 11. 23:24
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ezek szerint sikerült hülyét csinálnom magamból.

A közvetlen kollégákkal rendszeresen szoktunk így csapatépíteni, vannak családi napok is, ezért volt nekem furcsa a reakciója.

A srácot nem nagyon csípik a kollégák, mert még a programozók szerint is kocka és nagyon zárkózott.

Senki nem tudott a barátnőjéről, pedig napi 16-20 órát vagyunk kapcsolatban.

A válaszaitok miatt felhívtam egy kollégát aki a keze alá dolgozik és elmeséltem neki a történteket. Nagyon meglepődött, mert ismer mindkettőnket. Ő rögtön tudta, hogy csak az elmúlt 4 hónap után szerettem volna vele lazulni.

Szerinte hétfő óta furcsán viselkedik, egyszer sem kötött bele, nem dobta vissza a munkáját, nem morgott...

2013. jan. 12. 00:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is félreérthető volt. Viszont nem ő kombinálja túl, hanem te kombinálod túl szerintem azzal, hogy a megváltozott viselkedését ennek az egyszerű kérdés feltevésének tulajdonítod. Számomra sem az jön így le belőle, hogy 100%-ig közömbös lennél iránta.30N
2013. jan. 12. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!