Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg félreérhető voltam? 30+ férfiak és nők válaszát várom.
Egy nemzetközi cégnél dolgozom. A magyarországi fejlesztői csapatnak vagyok a vezetője. A vezető fejlesztőnk, egy amerikai srác. Nagyobb projektek átadásakor szoktunk személyesen találkozni, amikor 1-2 napig Magyarországon van. Egyébként napi kapcsolatban vagyunk online.
A késő őszi - téli időszakunk nagyon húzós volt, sokat éjszakáztunk. Nem egyszer reggel hagytuk abba mindketten a munkát.
Vasárnap szintén éjszakáztunk, hétfőn teljesen kész volt a fáradtságtól. Próbáltam egyben tartani, hordtam neki a kávét, kaját, kerestem neki egy üres tárgyalót, ahol tud egy kicsit pihenni.
Tegnap írtam neki egy üzenetet, hogy köszi a kitartást, boldog vagyok, hogy minden simán ment. Munka után elmegyek semmittenni egy kicsit a városba, van-e kedve velem lógni? Láttam, hogy nincs online, de ez nála nem jelent semmit.
Nem jött válasz, elmentem a belvárosba csavarogni.
Este láttam, hogy bekapcsolt, de nem válaszolt.
Ma délelőtt írt, hogy csak most kapta meg az üzenetet. Köszöni a meghívást, de nem lett volna helyénvaló találkoznunk, mert a barátnője nem díjazta volna...
Tényleg ennyire félreérthető voltam, vagy ő kombinálta túl?
Megjegyzem, hogy férjnél vagyok, ismerik is egymást a céges bulikból, tehát feltételezhette volna, hogy nem randizni hívom.
képzeld magad az ő helyébe
ha neked lenne egy pasid, és ő elhívna csavarogni a városba téged. kb ennyi :)
ha tudtad, hogy nem szingli, akkor 4-est javasolhattál volna.
én sem gondolom, hogy egészséges munkán kívül egyébként kapcsolatban lévő embereknek találkozniuk, és csak úgy mászkálni a városban.
plusz azért az amerikaiak elég fejlett ego-val rendelkeznek, ami alapján simán hihette azt, hogy tőle nem is akarhat mást egy nő...:)
bár teszem hozzá, hogy ha itt volt vele a barátnője, akkor nem féltékenységből nem díjazta volna.
Szerintem is féreérthető voltál.Az meg,hogy férjed van nem jelent semmit a másik fél szempontjából,mert ugye sokan csalják a házastársat:)
Ja és én se ugrálnék az örömtől,ha a férjem a kolléganőjével lógna csak úgy munka utánn...
30/N
Egy ilyen ajánlatot valszeg én is félreértettem volna, sztem te is, meg úgy az emberek 99%-a, ehhez még csak amerikai egó sem kell :)
De most már mindegy, szolgáljon tanulságul aztán ennyi. 31/N
Igen, ez félreérthető volt szerintem is. Engem taszít az ilyesmi, mikor neki is van valakije, az én barátnőmről is tud, de mégis elhív "lógjunk együtt a városban".
Szerintem ez szánalmas.
28/F
Közel sem biztos, hogy félreértette. Lehet, hogy ő pontosan tudja, hogy te nem akartál semmit, de a barátnője nem nézte volna jó szemmel, így nem ment volna el.
De mellékesen megjegyzem, hogy nekem az egész sztoriból, ahogy írtad, nem az jött le, hogy neked közömbös...
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint sikerült hülyét csinálnom magamból.
A közvetlen kollégákkal rendszeresen szoktunk így csapatépíteni, vannak családi napok is, ezért volt nekem furcsa a reakciója.
A srácot nem nagyon csípik a kollégák, mert még a programozók szerint is kocka és nagyon zárkózott.
Senki nem tudott a barátnőjéről, pedig napi 16-20 órát vagyunk kapcsolatban.
A válaszaitok miatt felhívtam egy kollégát aki a keze alá dolgozik és elmeséltem neki a történteket. Nagyon meglepődött, mert ismer mindkettőnket. Ő rögtön tudta, hogy csak az elmúlt 4 hónap után szerettem volna vele lazulni.
Szerinte hétfő óta furcsán viselkedik, egyszer sem kötött bele, nem dobta vissza a munkáját, nem morgott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!