Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Picit esetlen kérdés. Ügyesek válaszát várom (? )
*rizsa*
Nem vagyok jártas a nőzés témában. Pici önbizalom hiány miatt.
*Fontos*
De tegnap suliban megláttam egy lányt, és tudtam hogy valahogy kapcsolatba kell vele kerülnöm. Meg is tudtam a nevét, felvettem fb-n, majd beszélgettünk. Mondtam neki hogy ha zavarom stb... akkor szóljon nyugodtan:D De azt mondta hogy nem zavarom :)
Mindig válaszolt, sajnos kérdezni már nem kérdezett, de talán foghatom hogy telefonról írt, és onnan valamivel nehezebb.
*rizsa*
Neten mindig azt mondják (eddig 2-3 lány) hogy tök jól nevelt vagyok, és hogy teljesen belém szeretnek. De ugye itt jóval könnyebb, mert több idő van egy frappáns választ átgondolni stb... viszont élőben már nem vagyok ekkora májer:) No neten sem mutatom magam másnak mint ami igazából vagyok! Normális, kedves szoktam lenni, csak élőben ez nem mindig jön össze, mert pl zavarba jövök, vagy csak hülyeséget válaszolok... na a szokásos "lányos zavarom" ami talán mindenkinek van.
Honnan tudhatom hogy bejövök a lánynak? Ma is beszéltünk már. Mikor várjam hogy ő is írjon? Vagy eleinte leginkább mindig én írjak rá?
Sajnos nem egy városban lakunk, és én suliban is csak 2 napot vagyok 2 hét alatt
De nagyon kedvesnek tűnik:) Csak nem tudom hogy néha miért ilyen szűkszavú.
Viszont még el sem küldött a ***** ami azért jó jel:)
Köszi
F/húsz
És mit tegyek hogy első legyek?
Ússzam át az óceánt? Másszak üveghegyet? Keressem meg az egyszarvút?
ha sok a pasi a listán akkor a nők azt veszik elsőbbre és legesélyesebbnek aki a lehető legtöbb mindenben passzol az igényeiknek elvárásaiknak.
És itt értheted, h cuki legyél , előzékeny lehessen mindent megbeszélni veled, legyen barna a hajad legyen barna a szemed, ha nem farmer van rajtad akkor nem jó mert ő az olyat szereti, legyél sportos jóképű, pénzed is legyen, autó miegymás.
szóval a sok pasi közül a legtökéletesebb egyedet válasszák ki az ilyen hülye picákk!
A helyedben hagynám, az ilyeneket!
Nemet és kort is írhattatok volna
Sajnos nem sokat tudok róla ilyen téren, hogy mennyire népszerű stb... Csak amennyit leszűrtem a facebook profiljából.
Minek a nem, kor?
Bárki adhat jó és rossz választ is számodra...
Te dolgod, hogyan dolgozod fel!
Nesze:
37F.
Off: Már bocsi 4-es, de egy lány hülye p*csa, ha van több udvarlója, és ezért próbálja felmérni, hogy kivel jönne ki jól egy kapcsolatban? Végülis, mennyivel jobb egy olyan lány, aki rögtön az első emberre ráugrik, akinek megtetszik, meg úgy alapvetően válogatás nélkül mindenkivel leáll, aztán csak 1-2 hetes, maximum hónapos kapcsolatai lesznek, huszonéves korára, már 100 pasin is túl van ezzel a módszerrel...
On: Add egyszerűen önmagad. Beszélgess vele, nyugodtan írj rá te, de néha néha nem árt, ha hagysz egy kis szünetet. Szóval ne menjen át zaklatásba a dolog =) Aztán elhívhatod teázni, vagy ha van baráti köröd, akkor akár oda is, hogy ne érezze annyira kötött randinak, meg te is talán jobban feloldódsz. Idővel pedig kiderül, hogy vevő-e rád, és hogy mennyire illetek össze.
22/n
Phí,ez annyira XXI. századi tini gondolkodás:) Csak átlag 2,5 percenként ír a face-en ez mit jelent? Megböktem,nem bökött vissza,akkor most mi van? Kezdem öregnek érezni magam...
Azért ne sértődj meg,kedves Kérdező.
Az ügyesek nevében:
A legeslegelső dolog,csupa nagy betűvel,hogy el ne feledd soha: NE AKARJ MEGFELELNI EGY LÁNYNAK.
Ne akard átúszni az óceánt, ne akard lehozni a csillagokat az égről, és nem mondj olyanokat,hogyha "zavarlak,akkor mondd meg."
Ne akard mindenáron megszerezni őt,és ne akarj küzdeni érte. Légy Te annyira értékes,hogy ő küzdjön érted. Ha tetszik,és szeretnéd megismerni,akkor ne tökölődj vele a facebook-on,hanem beszélj meg vele egy élő találkozót.Ha érdekled,úgyis igent mond,ha nem érdekled,akkor visszautasít. Ennyire egyszerű kideríteni,hogy bejössz-e valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!