Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Picit esetlen kérdés. Ügyesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Picit esetlen kérdés. Ügyesek válaszát várom (? )

Figyelt kérdés

*rizsa*

Nem vagyok jártas a nőzés témában. Pici önbizalom hiány miatt.

*Fontos*

De tegnap suliban megláttam egy lányt, és tudtam hogy valahogy kapcsolatba kell vele kerülnöm. Meg is tudtam a nevét, felvettem fb-n, majd beszélgettünk. Mondtam neki hogy ha zavarom stb... akkor szóljon nyugodtan:D De azt mondta hogy nem zavarom :)

Mindig válaszolt, sajnos kérdezni már nem kérdezett, de talán foghatom hogy telefonról írt, és onnan valamivel nehezebb.

*rizsa*

Neten mindig azt mondják (eddig 2-3 lány) hogy tök jól nevelt vagyok, és hogy teljesen belém szeretnek. De ugye itt jóval könnyebb, mert több idő van egy frappáns választ átgondolni stb... viszont élőben már nem vagyok ekkora májer:) No neten sem mutatom magam másnak mint ami igazából vagyok! Normális, kedves szoktam lenni, csak élőben ez nem mindig jön össze, mert pl zavarba jövök, vagy csak hülyeséget válaszolok... na a szokásos "lányos zavarom" ami talán mindenkinek van.

Honnan tudhatom hogy bejövök a lánynak? Ma is beszéltünk már. Mikor várjam hogy ő is írjon? Vagy eleinte leginkább mindig én írjak rá?

Sajnos nem egy városban lakunk, és én suliban is csak 2 napot vagyok 2 hét alatt

De nagyon kedvesnek tűnik:) Csak nem tudom hogy néha miért ilyen szűkszavú.

Viszont még el sem küldött a ***** ami azért jó jel:)

Köszi

F/húsz

2012. nov. 27. 10:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

>Mondtam neki hogy ha zavarom stb... akkor szóljon nyugodtan

Na ilyet SOHA nem szabad írni/mondani. Eleve magad fölé helyezed őt és lealacsonyítod magadat. Azzal foglalkozz többet, hogy te mit akarsz.

Az, hogy nem küld el a francba, egyáltalán nem jó jel. Semmit sem jelent.

Aranyszabály: a netes beszélgetések az első személyes találkozó előtt szinte semmit sem számítanak. Ne alkoss róla véleményt, amíg nem beszélsz vele élőben. Neten mindenki másnak mutatja magát.

Az, hogy nem igazán válaszolt, nem igazán jó jel, bár telóról tényleg lassabb a dolog.

Próbáld ki, hogy nem írsz neki egy kicsit, és meglátod, hogy érdekli-e a dolog. De egyébként nem igazán szerencsés belemenni ebbe a "írjak-ne írjak-miért nem ír" taktikázásba, mert semmi értelme. Ha van mit írnod neki, írj.

>normális, kedves szoktam lenni

Ne normális és kedves legyél elsősorban, hanem add önmagadat. Nem arról van szó, hogy fa­szfejnek kell lenni, de nagyon sok srác próbál úgy barátnőt szerezni, hogy folyton kedveskedik, aranyoskodik, mindenben egyetért, sosem mond ellent. Ez az út oda vezet, hogy a lány egyszer csak "legjobb barátjának" vagy "fogadott bátyjának" nevez. Ha ez történik, elkú­rtad.

Azért vagyok olyan biztos ezekben, mert én is ilyen voltam (és vagyok is még egy kicsit).

Tetszett, hogy elkülönítetted a rizsát és a fontosat :D

25F

2012. nov. 27. 12:41
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat

Akkor csak erőt kéne vennem magamon elhívni

Bár kicsit korainak tűnik, főleg hogy még sosem beszéltem vele élőben, és még "neten" is csak alig alig

2012. nov. 27. 13:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem, hogy randizni hívd el. Az nagyon komolyan hangzik. Spontán, könnyed beszélgetésre van szükségetek.
2012. nov. 27. 13:19
 14/19 A kérdező kommentje:

Hát de ahhoz is csak el kell hívni valahova:)

És milyen a spotán?

2012. nov. 27. 15:35
 15/19 anonim ***** válasza:
A spontán alatt azt értem, hogy pl. suliban beszélgetsz vele "csak úgy".
2012. nov. 27. 16:14
 16/19 Tyler913 ***** válasza:
És mi abban a katasztrófa,hogy elhívod valahova? Vagy mit gondolsz,hogy lesz ebből bármilyen előrelépés,kapcsolat?
2012. nov. 27. 18:00
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerezzél egy kutyát! Az bejön a csajoknál, ez tapasztalat. Általában bejön. Ha nincsen kutya, akkor csak irkálj neki, írd le hogy mi történt ma veled, foglald mondatba.

Azt elmondtad neki hogy láttad már a suliban? Ezt nem olvastam bocsi.

2012. nov. 28. 01:21
 18/19 A kérdező kommentje:

Igen már mondtam neki

Illetve már beszéltem vele suliról stb...

De ő még nem keresett :\

Pedig olyan normálisnak kedvesnek tűnt, érdeklődőnek, azt hittem hogy esetleg...

2012. nov. 28. 17:09
 19/19 Tyler913 ***** válasza:

Óh bazeg.Azt várod,hogy ő keressen? Azt hittem,ő a lány és Te a srác. Neked kell kezdeményezned,ha akarsz valamit. Szóval kapd össze magad,és hívd el valahova. Ne azt várd,hogy ő rádmásszon,mert ilyen csak a mesébe' van.

Ja,és ne a suliról beszélgessetek.Hacsak nem kocka a csaj,nem a legjobb téma.

2012. nov. 28. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!