Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerény, visszahúzódó lányokat hogyan lehet befűzni?
Van egy csaj a suliban aki nagyon bejön egyszer beszélgettem vele, látszik rajta, hogy érdeklem őt, viszont nagyon zavarba jött... :) és nem nagyon tudtam mit mondani neki... Miről beszélgessek vele? Miket kérdezgessek?
Én 18/f ő 17/L
és fontos, hogy ne támadd le. úgy értem...az elején ne keresd fel óránként vagy naponta. ez azért fontos, mert az ilyen lányok (hiába tetszik neki a fiú) könnyen megijednek, és menekülőre fogják. csak szép fokozatosan:)
egy visszahúzódó lány
egyetértek az előzővel, én is ilyen vagyok
lassú közeledés, de az nem baj ha egyértelmű, hogy nem csak barátkozni akarsz, de érezze, hogy hagysz neki időt
szerintem vagy írj rá interneten, hogy nagyon szimpatikus volt Neked, amikor beszélgetettek, és mi lenne, ha összebarátkoznátok?
azért barátkozást írj, mert ha azt írod, hogy ismerkedni, akkor egyből azt fogja hinni, hogy már randira is hívod, és akkor már húzza is a nyúlcipőt.:)
ha meg mindenképp kerülni szeretnéd az internetet, akkor, ahogy a korábbi hozzászólók is írták, kérj Tőle segítséget valamiben. (például nem látta-e X tanárt? mert keresed. meg kérdezheted, hogy tanítja-e őt? mi a véleménye róla...stb.) ilyesmi:)
és utána mondhatod Neki, hogy múltkor is nagyon jót beszélgettek, és nem lenne-e kedve barátkozni, mert szimpatikusnak tartod vagy a mai nyelven "jó fej"-nek :)
és tényleg csak fokozatosan.
4-es voltam. és hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!