Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A visszahúzódó lányokat hogyan lehet meghódítani?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és mindig a visszahúzódó lányoknál volt a legkevesebb sikerem. Alig lehet őket megközelíteni, egyáltalán érdemes náluk próbálkozni? A baj az egészben az, hogy a szolíd csajok jönnek be nekem és pont náluk nincs esélyem2012. dec. 19. 19:04
1/10 anonim válasza:
Vastag buksza mindegyik típusnak bejön ... :-S
2/10 anonim válasza:
Állítólag én is visszahúzódó lány vagyok. Vastag buksza? Nem éppen. Legalábbis nálam.
3/10 anonim válasza:
Fene tudja, én is elég visszahúzódó vagyok, de még nekem sem sikerült egy ilyen lányt meghódítani, annyira passzív volt, hogy hihetetlen.
4/10 anonim válasza:
Egyébként attól még, hogy vannak lányok, akikre azt mondod, hogy visszahúzódóak, közöttük is mindenki különböző. Nincsenek szabályok, hogy milyen típusú lányt milyen módszerrel lehet meghódítani. De lehet, hogy nem jól értem a visszahúzódót.
5/10 anonim válasza:
Idővel, türelemmel. Meg persze nem árt, ha van beszélőkéd, attól, hogy csendben van, ugyanúgy értékel és véleményez, mint bárki más, légy határozott, de ne tolakodó. Adj neki időt bízni, és vigyázz, hogy ne veszítsd el, ha egyszer sikerült!
6/10 anonim válasza:
Hát én is az vagyok, de kb. minden ugyanúgy megy, mint egy átlag lánynál, legalább is az én esetben. Azzal a különbséggel, hogy lehet kicsit tolni fogom az első találkozást, kb. egy-két héttel és mivel nehezen bízok meg másokban, ezért nem fogok olyan sokat beszélni az elején. Majd miután "megnyíltam" normálisan tudok kommunikálni. Kb. ennyi a nagy titok.
7/10 anonim válasza:
türelem, bizalom nagyon egyszerű
8/10 anonim válasza:
Határozott fellépéssel, türelemmel és kitartással.
Ennyi az egész.
Amúgy ne keress semmi receptet, ők is lányok.....
9/10 anonim válasza:
A kérdés az inkább hogy hol van ilyen?:D
10/10 anonim válasza:
Nyugi , vannak még ilyen lányok ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!