Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan működik ez a dolog (sosem értettem) hogy amikor egy 25 feletti fiú és egy lány ismerkedik, akkor nem tudják egymás anyagi helyzetét, a végén mégis miért ilyen nagylakákos, pasi lesz a befutó?
Tehát ugye amikor egy srác randira hív egy lányt, akkor a lány nem tudhatja, hogy milyen anyagi helyzetben van a srác. Mégis azt látja a legtöbb ember, vagyis kívülálló ember, hogy a lányok többsége olyan pasival bútorozik össze, akik 30 körül már megfelelő méretű, pl nagy újmódi kétszintes lakással és ilyen Nissan Juke féle vagány autóval rendelkezik. A kis kellemes, aranyos lányok is. Sokszor vagyok úgy vonaton is, hogy leülnek mellém fiatal anyukák a gyerkőcükkel és beszélgetésbe elegyedek velük. Később kideül milyen nagy lákással bír a a férje 35 körül. De nagyon sokszor máshol is látszik a dolog. Pl van ez a VV Eszter is, átlagos, kedves lánynak tnik, egyáltalán nem pénzéhesnek, mégis olyan pasival jött össze és vár tőle gyermeket, aki megalapozott élettel, jó anyagiakkal bír. Legalábbis van egy részlet, hogy belülről mutatják a lakást.
Tehát hangoztatva van ez a nem számít, hogy legyen lakása a srácnak dolog a lányok részéről,(főleg 30 körül vagy a felett gondolkodok) ileltve az is mindig ki van emelve, hogy soha nem tudja egy lány a randinál, hogy milyen családból származik, milyen anyagiakkal bíró srácról van szó, mégis valahogy ösztönösen jön ez a dolog, hogy azzal jönnek legtöbbször össze, akinek sinen van az élete fiatal kora ellenére. Mert ugye a ami világban eszméletlen nagy a szegénység, a munkanélküliség, lakást venni szinte lehetetlen. Mégis valahogy az az érzése az embernek, hogy a legtöbb lány megtalálja valahogy az a sikeres pasit, akire sok más lány irigy. Persze tudom, hogy sok nő olyan pasival van, aki nem áll biztos anyagi lábakon. De valahogy azt érezni, hogy a többség, belehúz a jóba. Hogy működik ez?
Szerintem az is benne lehet a dologban, hogy egy jól kereső, ambíciózus férfi magabiztosabb, határozottabb (főleg, mert a média, társadalom, elvárások stb. is azt sulykolják belé, hogy ilyen egy igazi férfi), és azért a nők nagy részének ez bejön tudat alatt is. Meg azért tényleg, egy férfi stílusa azért elég sokat elárul, vannak olyan nők is, akik kiszúrják, ha vki jól keres... persze vannak olyanok is, akik véletlenül kapnak bele a jóba.
(nekem egyébként pont nem pénzes barátom van... mondjuk én 23 éves vagyok, szóval a kitételnek nem felelek meg :D... ő 28)
Komoly kapcsolatban igenis számít,mert pl nem akarok majd éhen halni amig otthon vagyok a gyerekkel,se akkor ha netán elveszítem a munkán stb...
Ez már az őskorban is így volt sikeres a nőlnél aki le tudta teríteni a mamutot és eltartani a családját....De ha tovább megyünk az állatoknál is a "legerősebb kutya b@szik".Csak az embereknél ezt most pénzbe mérik.Ennyi.
Nőnek a pénz
férfinak a szépség
a FONTOS. Így mindkét nemről elmondhatjuk, hogy mindegyik jujj de szemét. De igazából ez belénk van kódolva és csak tudatosan lehet ezeket az elvárásokat mellőzni.
Ja ép ma hallottam valakitől,hogy a nőket fiatalabbra cserélik le,a pasikat meg pénzesebbre.
1:1 :-)
Mert "gyárilag" egy férfi azt nézi tud-e még gyereket szülni,hogy továbbadhassam a génjeimet,a nő meg azt,hogy tud-e elég erőforrást biztosítani,hogy fel is nevelhessem a génjeimet :-)
elég jól, már meglepően jól összefoglalták neked ezt az összetett témakört. amúgy könnyű felismerni, hogy kinek mennyi van! tetszik vagy sem. amelyik férfinek igazán van pénze azt könnyű felismerni. most ne a Retro pulóverre gondolj hanem egy drága svájci órára, egy Levis- Gas bőrkabátra, egy drága cipőre vagy szemüvegre és az összkép. persze ez kevés, de alapnak épp elég, nyilván már itt sokan elvéreznek. persze én most a kimondottan csinos okos és értelmes, kicsit karrierista lányokról beszélek (ami ugye az esetem). én is megnézem, ők is megnézik. a főiskolán az egyik elragadó egyben gyönyörű kis csaj, outfitje 100 ezer alatt ritkán áll meg...
a pénz a siker univerzális mértékegysége. azt ugyan nem mutatja meg, hogy milyen ember vagy, de azt igen, hogy bármit is csinálsz azt hogy csinálod és mennyire vagy életképes.
Mert álszentek, és/vagy pénz alatt úszomedencés házra és BMW-re gondolnak...
Nekem is csak akkor kezdett számítani amikor már családban gondolkodtam.Nem is az,hogy legyen saját lakása rögtön,de legalább érdemben tudjon hozzájárulni egy lakástermetéshez.Olyannal,aki keres 100ezeret,nincs semmi félretett pénze és otthon lakik még 35 évesen is Anyukámkkal egy panelben,hát nemigen vágtam volna bele családalapításba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!