Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Volt egy barátom, egy hete szakítottunk, a kimondhatatlan sok veszekedés miatt, mert azt mondta hogy változzak meg a veszekedés terén, hogy ne veszekedjek.... Aznap még le is törölt az ismerősei közül facebookon, azt mondta, hogy jobb ha megszakítjuk a kapcsolatot, de nem értem hogy barátok mért nem maradhattunk volna.. Azóta persze beszélgetünk, és most meg visszasírna... A szüleimmel is rengeteget összevesztünk mert én megszöktem hozzá, és akkor el is küldtek otthonról, de ez nem egyszer fordult elő, meg nem örültek neki hogy félig cigány, persze normális az egész családja.... Azt mondta, hogy menjek el pszichológushoz, aki majd helyrerak..... Most van egy pasi, akivel ma találkoztunk, és összejöttünk. Régen már jártunk több mint egy évig. Csak nem tudom mi volna a helyes...
2013. jan. 11. 17:44
 1/1 anonim ***** válasza:
a helyes az amit a szived diktal....am azt valazd aki elfogad olyannak amilyen vagy:)
2013. jan. 11. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!