Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ilyen helyzetben?
Elkezdtem beszélgetni egy sráccal. Órákig chateltünk, rengeteg közös témánk volt, annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy az hihetetlen. Elkezdtünk randizni, sokat voltunk együtt, olyan volt az egész, mintha álmodtuk volna. Sosem voltam még ilyen boldog, és ő ugyanezt mondta. Néhány hétig minden csodálatos volt, aztán különféle okokból, amiket most nem részleteznék, szakított velem.....
A fő kérdésem az lenne, csalódtatok már így? Hogy azt hittétek, minden rendben, ls tényleg szeretitek egymást, aztán valami, különösebb ok nélkül hirtelen megváltozott a másikban, és nem szeretett már vagy ti nem szerettétek úgy?
A szakítás óta épp hogy csak köszönünk egymásnak. Elmondhatatlanul fáj, hogy mindent megtettem érte, teljes szívemből szerettem és szeretem most is, ő pedig nem is keres, mintha egyáltalán nem hiányoznék neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!