Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Elkezdtem beszélgetni egy sráccal. Órákig chateltünk, rengeteg közös témánk volt, annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy az hihetetlen. Elkezdtünk randizni, sokat voltunk együtt, olyan volt az egész, mintha álmodtuk volna. Sosem voltam még ilyen boldog, és ő ugyanezt mondta. Néhány hétig minden csodálatos volt, aztán különféle okokból, amiket most nem részleteznék, szakított velem.....

A fő kérdésem az lenne, csalódtatok már így? Hogy azt hittétek, minden rendben, ls tényleg szeretitek egymást, aztán valami, különösebb ok nélkül hirtelen megváltozott a másikban, és nem szeretett már vagy ti nem szerettétek úgy?

A szakítás óta épp hogy csak köszönünk egymásnak. Elmondhatatlanul fáj, hogy mindent megtettem érte, teljes szívemből szerettem és szeretem most is, ő pedig nem is keres, mintha egyáltalán nem hiányoznék neki...

2013. jan. 8. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem volt :/// marhára tud fájni, akkor még jobban ha látod a tagot nap mint nap :/ hátkitartás.. előbb utóbb csak elmúlik :S
2013. jan. 8. 17:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is sokat fogom látni... :(
2013. jan. 8. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, 4hónap után dobott. Aztán rá ár évre ujra össze keveredtünk akkor 3 hétig tartott. ilyen az élet. Eleinte szar de aztán túl lesz rajta az ember s úgyis jön más. Kellenek a csalódások mert anélkül nem tudnád értékelni a jót...
2013. jan. 8. 17:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Persze, lehet tanulni mindenből. Csak tele van a fejem miért?-ekkel... de próbálok túllépni rajta.
2013. jan. 8. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!