Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért ilyenek?
Ma először hivott el valaki randizni,de én nemet mondtam.Szerintem még nem vagyok készen egy kapcsolatra, és szegény fiú sem tetszett.Szeretnék itt alul is kérdezni néhány dolgot:
Szerintetek igazam van a kapcsolattal kapcsolatban 13/L?
A fiúk nagyon kibirhatatlanok.Most kezdtük el a fejenállást tesin, és mindig a hátsónkat bámuják.Mivel csak egy szőnyeg van nekik kéne a derekunknál segiteni, de mindig elcsúszik a kezük.
azon kivül hogy melegitőt és lenge pucsit veszek fel és rájuk szólok? Mivel értethetném meg velük hogy ez nekem nagyon rossz?
Szolidan öltözködöm mégis mindig minden lányt bámulnak.Mellnagyság szerint rangsorolnak minket, és ma sirva jöttem haza az iskolából mert inkább nem irom le milyen megjegyzést tettek amikor a tanárnő azt mondta mindig jár a szám.Mindenáron járni akarnak velünk,(ez nem is baj) de ezt nem a megfelelő módon közlik.Szerintem nem vagyok nyafogós, de ezt már muszáj volt leirnom.Véleményt, ellenvélemény szivesen veszek és megjegyzem hogy ez FALUSI 17-en vagyunk egy osztályban és nem minden fiú ilyen! Csak az a pár, akikről irtam.Nem általánositok Köszönöm a válaszokat!
Városban is ez van, nem kell kiemelni a helyet.
Azért ilyenek mert éretlenek.
És nem lehet velük mit csinálni. Próbáld nem észrevenni őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!