Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért ilyenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért ilyenek?

Figyelt kérdés

Ma először hivott el valaki randizni,de én nemet mondtam.Szerintem még nem vagyok készen egy kapcsolatra, és szegény fiú sem tetszett.Szeretnék itt alul is kérdezni néhány dolgot:

Szerintetek igazam van a kapcsolattal kapcsolatban 13/L?

A fiúk nagyon kibirhatatlanok.Most kezdtük el a fejenállást tesin, és mindig a hátsónkat bámuják.Mivel csak egy szőnyeg van nekik kéne a derekunknál segiteni, de mindig elcsúszik a kezük.

azon kivül hogy melegitőt és lenge pucsit veszek fel és rájuk szólok? Mivel értethetném meg velük hogy ez nekem nagyon rossz?

Szolidan öltözködöm mégis mindig minden lányt bámulnak.Mellnagyság szerint rangsorolnak minket, és ma sirva jöttem haza az iskolából mert inkább nem irom le milyen megjegyzést tettek amikor a tanárnő azt mondta mindig jár a szám.Mindenáron járni akarnak velünk,(ez nem is baj) de ezt nem a megfelelő módon közlik.Szerintem nem vagyok nyafogós, de ezt már muszáj volt leirnom.Véleményt, ellenvélemény szivesen veszek és megjegyzem hogy ez FALUSI 17-en vagyunk egy osztályban és nem minden fiú ilyen! Csak az a pár, akikről irtam.Nem általánositok Köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 11. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát a fiúktól ilyen korban ne várj sokat, nagyon éretlenek még.
2013. jan. 11. 16:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mért engedi meg a tanító néni, hogy a fiúk taperolós helyzetbe kerülhessenek? Mért nem egymásnak segítetek fejen állni lányok?
2013. jan. 11. 16:37
 3/9 anonim ***** válasza:
a bunko f@szfejeker szard le.... A tanarnak meg mond hogy basztatnak fejenallasnal azt kesz persze ez utobbit negyszemkozt;) igy minden rendben lesz ....
2013. jan. 11. 16:42
 4/9 anti paladin ***** válasza:

Városban is ez van, nem kell kiemelni a helyet.

Azért ilyenek mert éretlenek.

És nem lehet velük mit csinálni. Próbáld nem észrevenni őket.

2013. jan. 11. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
vágd arcon azokat a kis éretlen csicskákat. :)
2013. jan. 11. 16:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Volt egy csúnya szájrepedés amikor szájba lett rúgva az egyik lány, azóta csak a fiúk emelhetnek..Sok beirást kaptak már, de semmi sem használ, már jó pár pofont kaptak,de minden ugyan olyan.Esetleg ha valaki velünk egyidős fiú elolvassa ezt, mondja el ez miért jó, vagy ő miért nem csinálja ezt Köszönöm :)
2013. jan. 11. 18:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Erre minden fiú tudja a választ. Mért jó nekik? Szeretik a melleiteket tapizni vagy épp a hátsótokat. Ezt a szüleidnek is elmesélted kérdező? Ha nem, akkor tedd meg és ők majd beszélnek a tanárnővel és lesz változás.
2013. jan. 11. 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Erre is csak annyit tudok mondani,hogy nem minden pasi diszno es nem minden lany szerencses.:|
2013. jan. 11. 20:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Persze! Anyáék mindenről tudnak és már léptek is. Összehivtak már szülő-gyerek értekezletet is, mindent.Mint mondtam, semmi változás :(
2013. jan. 11. 20:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!