Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Első randin örültök/elvá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Első randin örültök/elvárjátok, hogy a lány felajánlja, hogy fizeti a saját mozijegyét/kávéját/teáját?

Figyelt kérdés

Hogyan tudja ezt egy lány finoman felajánlani?

Mert szerintem bunkóság ha a lány természetesnek veszi, hogy a fiú fizet..

Kort is írjatok, köszi! :)

2013. jan. 11. 00:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk felőlem mehet a p*csába, aki ennyire sem lovagias, hogy első randin se fizessen.

Nem 5 csillagos szállodába megyünk csak egy rohadt 200 Ft-os kávét iszunk.

Szóval azért szűrőnek nem utolsó dolog.

2013. jan. 11. 00:34
 12/22 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá, ha azt mondja nem akkor ne is erőltesd tovább.
2013. jan. 11. 00:49
 13/22 anonim ***** válasza:
Én akkor is meghivok embereket ha nem randizok velük,szóval ha épp nem vagy leégve,miért ne hivnád meg?Még mindig olcsóbb mint a gizi a sarkon.
2013. jan. 11. 02:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer az a 200 forintos kávé, közel 2000 forintomba került... :DDD
2013. jan. 11. 02:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Én mindig előveszem a pénztárcám, de rendszerint az a válasz, hogy én hívtalak meg :) Erre meg szoktam köszönni.
2013. jan. 11. 09:41
 16/22 anonim ***** válasza:

Én eleinte előre megkérdeztem, hogy mit szólna ahhoz, ha fizetném a saját részemet. Persze nem engedte egy jó ideig, de így 2,5 év után már rendszerint felesben fizetünk. Amint kap pénzt, meghív valahova és a következő beülést meg én állom. Fejben tartjuk nagyjából az összeget és nem húz le az itt emlegetett 200Ft-os kávémeghívás után egy óriás pizzával mondjuk. Igyekszünk testvériesen osztozkodni a költségeken :) Mindezt úgy, hogy azért elég gyakran járunk ki.

Ha pld. hétvégén beülünk inni valamit, azt mindig ő fizeti, pedig felajánlom neki, hogy meghívom. Az az egy, amit azóta sem enged. A kaják megoszlanak természetesen.

2013. jan. 11. 11:00
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem várjuk el, de azért a szívünk mélyén örülünk, és egy nagyon kicsi plusz pont :)

Nekem azt mondta egy srác egyszer, hogy meghívtalak volna, de túl gyors voltál.. :D Szóval ha meghívod, hívd, de ha nme tetted, akkor utána ne mentgetőz, mert az borzalmas....

2013. jan. 11. 13:23
 18/22 anonim ***** válasza:
Mindenképpen pozitív ha egy lány ezt fölajánlja. Sőt, nekem ez már egy mérce, hogy szabad-e kezdenem a csajjal vagy hagynom kell valaki másnak. Ez akkor is így van, ha egyébként visszautasítom az ajánlatát. Nem vagyok se csóró, se sóher, de nem fogok senkit sem el- vagy kitartani... Ha meg se kérdi, vagy nem tesz rá utalást sem, akkor többet nem találkozunk!
2013. jan. 11. 18:56
 19/22 anonim ***** válasza:

Ennyi önérzetes hülyét!

Semmi baj sincs abban ha a lány beszáll és fizeti a részét! Legalább látszik rajta hogy nem a pénzedre hajt és arra hogy eltartsd!

2013. jan. 11. 19:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Én eddig minden randin fizetni akartam amikor a srácok meghívtak valamire és 100%ba ellettem küldve,hogy ilyen hogy is gondolok,egy forinttal sem szállhatok be,mert Ők hívtak meg :D A mostani barátomnál már természetes szinte,hogy Ő fizet... engem sose engedne.
2013. jan. 11. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!