Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Első randin örültök/elvárjátok, hogy a lány felajánlja, hogy fizeti a saját mozijegyét/kávéját/teáját?
Hogyan tudja ezt egy lány finoman felajánlani?
Mert szerintem bunkóság ha a lány természetesnek veszi, hogy a fiú fizet..
Kort is írjatok, köszi! :)
Mondjuk felőlem mehet a p*csába, aki ennyire sem lovagias, hogy első randin se fizessen.
Nem 5 csillagos szállodába megyünk csak egy rohadt 200 Ft-os kávét iszunk.
Szóval azért szűrőnek nem utolsó dolog.
Én eleinte előre megkérdeztem, hogy mit szólna ahhoz, ha fizetném a saját részemet. Persze nem engedte egy jó ideig, de így 2,5 év után már rendszerint felesben fizetünk. Amint kap pénzt, meghív valahova és a következő beülést meg én állom. Fejben tartjuk nagyjából az összeget és nem húz le az itt emlegetett 200Ft-os kávémeghívás után egy óriás pizzával mondjuk. Igyekszünk testvériesen osztozkodni a költségeken :) Mindezt úgy, hogy azért elég gyakran járunk ki.
Ha pld. hétvégén beülünk inni valamit, azt mindig ő fizeti, pedig felajánlom neki, hogy meghívom. Az az egy, amit azóta sem enged. A kaják megoszlanak természetesen.
Nem várjuk el, de azért a szívünk mélyén örülünk, és egy nagyon kicsi plusz pont :)
Nekem azt mondta egy srác egyszer, hogy meghívtalak volna, de túl gyors voltál.. :D Szóval ha meghívod, hívd, de ha nme tetted, akkor utána ne mentgetőz, mert az borzalmas....
Ennyi önérzetes hülyét!
Semmi baj sincs abban ha a lány beszáll és fizeti a részét! Legalább látszik rajta hogy nem a pénzedre hajt és arra hogy eltartsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!