Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan magasan a fiúk külsejéven kapcsolatban az a bizonyos mérce, lányok?
Én megértem, hogy mindenki olyan párt akar magának, akihez tud vonzódni külsőre, de azért az már túlzás, amit a mai lányok várnak egy fiú külsejével kapcsolatban. Én elismerem nem vagyok egy hű, de jó pasi, de nem is vagyok bányarém. Inkább átlagos vagyok, kaptam már hideget, meleget a lányoktól. Volt, aki egyenesen lerondázott, volt, aki nagyon helyesnek tartott. Ez tény, de én úgy látom, hogy a lányok kb. minden fiút lerondáznak, aki nem egy hű, de jó kategória, amit a média vagy mit tudom én milyen szenny újságok közvetítenek feléjük. Sok haerom sem ronda srác, mégis lekoptatják őket. Azon röhögök, hogy mennyi igénytelen, kövér lány ismerősömnek van pasija, ráadásul nem is akármilyen és hány átlagos külsejű fiú ismerősöm szűz még. Én komolyan nem értem, miért teszitek olyan magasra a lécet lányok a külsővel kapcsolatban. Ez most belétek van kódolva a média és szenny társai a felelősek ezért?!
Az tény hogy én szép lányoknál alapból nem is próbálkozom, mert felesleges is, a szép lányok olyanok, hogy kívül szép a csomagolásuk, de belül csak egy rakás trágya mindegyik. Amelyik véletlen mégis kivétel az meg már házas vagy több éves párkapcsolatban van és az esküvőre készül.
De a csúnya lányok sem jobbak, csak ők szerintem jobban bele tudnak törődni, hogy nekik "csak" átlagos külsejű fiú juthat.
Persze azon is jókat röhögök, amikor egy erősen túlsúlyos lány fejti ki, hogy nem vagyok az esete, persze ez ritka, de ilyen is előfordult már.
Szerencsére van, akinek bejövök, de ők külsőre a legjobb esetben is átlagos kategóriából kerülnek ki külsőre. Most két lány van, akivel alakulnak a dolgaim, az egyik a csúnyácska kategória, a másik az átlagos külsőre. Én adtam esélyt egy csúnya lánynak is, mert szerintem ennyit mindenki megérdemel és a jellem a lényeg úgyis, legrosszabb esetben haverok lehetünk, de azt nem értem, hogy a lányok miért képesek szinte gyilkos indulatokkal neki támadni a nekik nem tetsző fiúknak vagy miért háborodnak fel, ha valaki bepróbálkozik náluk. Én fiúként örülök minden egyes lánynak, aki kezdeményez nálam, bár igaz ez csak facebookon szokott előfordulni. A mai lányok olyanok, mint akikből kezd eltűnni a lélek és csak a külcsíny, a divat, a sztárpletykák és a vagyon, menő ruházat számítana nekik. Eléggé kiábrándító ez. Talán ezért is nézik sokkal jobban a fiúk külső adottságait?
miért olyan magas a lányok külsejével kapcsolatban a mérce?
bocs nem olvastam végig, de a főkérdést így is meg tudom válaszolni: a fúk genetikája a formás idomok és kerek mellek kedvelését, illetve az alacsony igényeket írja elő, hiszen minél több/jobb partnert szeretnének, a nők lehetőleg egy megbízható, jó kiállású, biztonságot nyújtó férfit keresnek. természetesen ez ma már összetettebb, de az alap akkor is ez.
Hát a beképzelt pi**ák-at kerüld.
Amúgy jogos amit írsz de nem értem mért nem próbálkozol egy szép fullos határozott csajnál gondolj bele neki olyan pasi kell aki alfa hím,határozott,van önbizalma,jó fej stb ez fontosabb no persze azért valami kinézet nem árt!!
Facebookon ne csajozz,ne ott beszéld meg a fontos dolgokat hülyeség!!Akinek nek meg ennél magasabb mércéje van az keressen...nem kis király lányok h válogassanak.(egyetértek veled)
"De hidd el, van köztük sok értelmes is, de ezek többsége félénk és visszahúzódó. Őket kellene megkeresned, no meg azokat akik szépek de nem társasági emberek."
Ez mind szép és igaz, csak ez kb olyan mintha tűt keresnél a szénakazalba, amúgy én ismerek ilyen lányokat, csak ritka mint a fehér holló es általában már komoly kapcsolatban vannak...
Én csak azt szeretném, ha magamért szeretnének, nem azért amilyennek meg tudnám játszani magam.
Miért olyan nevetséges, hogy vannak érzelmeim? Nem érzem magam férfiatlannak vagy impotensnek tőle, attól még, hogy nem vagyok agresszív, törtető vagy magabiztos meg tudnám védeni magam.10 ujjamon nem tudnám megszámolni hányszor támadtak be azért bulikban, mert nem voltam szimpi, egy kivétellel mindig nagyon megbánták( de az is 2vs7 volt xD).
Egyébként szerintem az önbizalom nem más, mint beképzeltség. Ha jól emlékszem volt is egy olyan népi bölcsesség, hogy a teli kalász lehajtja fejét, az üres pedig magasra emeli.
Minél többet tudsz annál közelebb kerülsz annak megértéséhez milyen jelentéktelen is vagy valójában. Én is voltam már beképzelt, de a helyzet az, hogy magasról lehet a legfájdalmasabban pofára esni.
A kérdéssel teljesen egyetértek.Én a lány ismerőseimtől fifti-fiftibe kaptam meg, hogy helyes vagyok avagy nem.Viszont ahogy megismertek, mindenki azt mondta főnyeremény lennék.Én is csak azt tudom mondani, hogy az ilyen nagyon 'szép' ( mindenkinek más a szép ) lányokat, én hagynám.Persze, ha szereted a kihívásokat szerintem megpróbálhatod.Igazából sosem lehet tudni, amondó vagyok, aki neked tetszik szimpatikus próbáld meg.Mit veszíthetsz?A másik meg tényleg az önbizalom.Nem tudom sportolsz-e de ha nem, kezdj el.Nekem az sokat segített, egy időben.De utána az sem.Úgy hogy ismerkedj, és ne igazán gondolkodj a dolgokon.Jöjjön spontán.Erre a külső mércére visszatérve, szerintem arra gondolsz, hogy ha már nem a mai divat szerint öltözködik esélye sincs a fiúnak.Ez 10ből 9szer így van szerintem is.Inkább legyen saját stílusod, például én 15 évesen imádom az öltönyöket, terepmintában járok, feketében, sötét színek.Van lány akinek ez jön be, és még csak nem is rondák.A másik dolog, hogy igazából ne írj le egy lányt sem.Hogy mennyire buta vagy sem, első ránézésre nem fogod tudni eldönteni.Nekem is okozott már lány meglepetést. Óóó...kicsit sokat írtam.Elnézésedet kérem. :)
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!