Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Reál érdeklődésű fiúk, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reál érdeklődésű fiúk, ti mit szólnátok?

Figyelt kérdés

(Aki nem tudja mit jelent a fenti jelző, annak nem muszáj válaszolni :D ) Ha egy lány írna hozzátok egy verset?

Unalmasnak találjátok az ilyesmit, vagy megmosolyognátok?

2013. jan. 10. 20:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Ha nem összekoldult muszály-rímek lennének benne, akkor biztosan nagyon jólesne. Attól hogy a számszerűsített gondolkodás áll hozzánk közelebb, még nem vagyunk érzelemmentesek ! ;-)

A mosolygás meg ha lenne, az azért lenne mert boldog lennék tőle.

2013. jan. 10. 20:24
 12/27 anonim ***** válasza:
Najó, nem csinálok itt Üllői utat, de mint lány szerintem szép dolog ha verset írsz egy srácnak. Főleg ha az komolyabb lírai alkotás már, de ez se fontos. Törődésre, igényességre, és műveltségre utal:P Szal szerintem örülnének
2013. jan. 10. 20:27
 13/27 A kérdező kommentje:

köszi 14-es, meg mindenki, aki rendesen válaszolt :)

én is abban bízom, hogy az illető értékelné, bár nem hiszem, hogy valaha meg merném neki mutatni

esetleg megleptésszerűen elszavalom neki :)

2013. jan. 10. 20:27
 14/27 anonim ***** válasza:

sunset:

msot egyszer igazat adsz, mászsor leszolsz.....

kiváncsi vagyok akkor is barcás lennél-e, ha pl a köv idénybe szépen elb*sznák az összes mecset, kikapnának folyton, lennének kb 8. ok a bajnokságban, és a 3 kupa közül (bl, spanyol kupa, bajnoki kupa) egyet sem szereznének meg? akkor is ugyanígy reklámoznád, ohgy barszás vagy?

kötve hiszem...

2013. jan. 10. 20:35
 15/27 anonim ***** válasza:

Képzeld. Évekkel ezelőtt, mikor az Inter levert minket, se váltottam. Sőt, mikor megszerettem se bajnokként szerettem,, hanem igen, ez egy összetartó csapat. A Ferencvárost se látom a bl-be kijutni, mégis most a címerüket akarom magamra varratni...no, h is van ez..

Mellesleg, ezeket a kirohanásaimat nézd el, csak uncsia sok low kérdés, de válaszoltam utólag..úgy érzem...

2013. jan. 10. 20:36
 16/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező:

Én nem vagyok klasszikus reál érdeklődésű, de azért valahol mégis. Mindenek előtt normális pasi vagyok.

Én biztos, hogy megbecsülném, ha valaki verset írna nekem, mert az egy elég nagy őszinteséget kívánó valami és ezt csak becsülni lehet. Kivéve persze, ha a fingról írsz verset, de az meg poén.

Szóval én nem mosolyognám meg annyira a szó klasszikus értelmében, hanem boldog lennék, hogy méltónak találtattam az őszinteségre.

Egyébként én egy lánybarátomnak írok uszkve 10 éve születésnapjára olykor verset és nagyon szokta értékelni.

2013. jan. 10. 20:38
 17/27 anonim ***** válasza:

nem azt kérdezte melyik a kedvenc csapatod!

én elmosolyodnék..

2013. jan. 10. 20:46
 18/27 anonim ***** válasza:
Én reál érdeklődésű vagyok. És tetszene, kifejezetten. Ez annyira bensőséges, személyes dolog, és egyben nagy bátorság is, hogy az ilyesmi engem nagyon megérint. Legyen akármilyen béna is a vers :D
2013. jan. 10. 21:18
 19/27 anonim ***** válasza:
no a verses kerdesem utan kedvet kaptatok irni?;))) ennek orulok :) (18f)
2013. jan. 10. 21:18
 20/27 A kérdező kommentje:

köszi, örülök, hogy nem olyan hülye ötlet :)

milyen verses kérdésed volt?

2013. jan. 10. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!